Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Fanatik SuperLiga, duminică, 29 octombrie, ora 10:30. Cristi Coste are invitați de top după Petrolul – FCSB

FANATIK SUPERLIGA programează o nouă ediție specială, duminică, 29 octombrie, ora 10:30. Cristi Coste și invitații săi vor întoarce pe toate fețele meciul Petrolul - FCSB.
28.10.2023 | 18:18
Fanatik SuperLiga duminica 29 octombrie ora 1030 Cristi Coste are invitati de top dupa Petrolul  FCSB
FANATIK SUPERLIGA programează o nouă ediție specială, duminică, 29 octombrie, ora 10:30. Cristi Coste și invitații săi vor întoarce pe toate fețele meciul Petrolul - FCSB. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA vine cu o nouă ediție specială, duminică, 29 octombrie, ora 10:30. Emisiunea se vede LIVE doar pe FANATIK.RO. Cristi Coste are invitați de calibru pentru analiza partidei Petrolul – FCSB, una dintre cele mai interesante din etapa a 14-a din SuperLiga.

FANATIK SUPERLIGA, duminică, 29 octombrie, ora 10:30. Cristi Coste, spectacol cu invitați de top

Este clar că unul dintre punctele fierbinți ale rundei îl reprezintă duelul dintre Petrolul și FCSB, iar FANATIK SUPERLIGA vine cu o ediție specială duminică, 29 octombrie, ora 10:30, în care accentul se va pune pe tot ce s-a întâmplat la Ploiești.

ADVERTISEMENT

La butoane în postura de moderator va fi Cristi Coste, iar pe lista invitaților se află două nume grele: Mihai Stoichiță și Vivi Răchită. Și ca schema să fie completă, prin Skype va intra și Giani Kiriță, care va comenta un nou meci fără victorie pentru Dinamo.

Este clar că discuțiile vor curge pe ce a fost la marea partidă dintre Petrolul Ploiești și FCSB, însă nu se va trece ușor nici peste celelalte întâlniri ale etapei. O atenție sporită vor primi și derby-urile Rapid – Universitatea Craiova și CFR Cluj – Farul Constanța.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA vă pregătește informații în exclusivitate, așa cum v-a obișnuit la fiecare emisiune. La ultima dintre acestea ați aflat că Genoa i-a dublat salariul lui Radu Drăgușin, dar și ultimele detalii din scandalul pariurilor de la FC Botoșani.

FANATIK SUPERLIGA, cea mai tare emisiune sportivă din România!

Pregătiți-vă telefoanele, tabletele sau laptopurile și asigurați-vă că aveți o conexiune bună la internet pentru a urmări cele mai tari reacții, comentarii și analize ale lui CRISTI COSTE și invitaților săi.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA, cea mai importantă emisiune sportivă din România, poate fi urmărită în fiecare luni, marți și vineri, de la ora 10:30, LIVE numai pe homepage-ul site-ului FANATIK.RO.

Premiera fiecărei ediții va fi putea fi urmărită de la ora 17:30 pe canalul de YouTube Fanatik, dar și pe paginile de Facebook Horia Ivanovici și Fanatik. Nu uitați să dați LIKE, SHARE și SUBSCRIBE pentru a rămâne mereu la curent cu ultimele evenimente, cu cele mai tari declarații și informații exclusive, marca FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA, cea mai importantă emisiune sportivă din România, se laudă cu parteneriate puternice. Sponsorul principal al emisiunii este SUPERBET, sponsor al SuperLigii, în timp ce AQUA Carpatica rămâne sponsor PREMIUM al emisiunii.

ADVERTISEMENT