Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Gigi Mustață – Robert Niță, contre dure pe tema arbitrajului după FCSB – Rapid 2-2. „E rea voință” / „Pe bune?”

Gigi Mustață și Robert Niță s-au contrat din nou. De această dată, motivul a fost arbitrajul brigăzii conduse de Marcel Bîrsan la FCSB - Rapid 2-2
22.04.2024 | 14:25
Gigi Mustata  Robert Nita contre dure pe tema arbitrajului dupa FCSB  Rapid 22 E rea vointa  Pe bune
Gigi Mustață – Robert Niță, contre dure pe tema arbitrajului după FCSB – Rapid 2-2. „E rea voință” / „Pe bune?” FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

S-au aprins spiritele și la două zile după terminarea derby-ului FCSB – Rapid 2-2. Gigi Mustață și Robert Niță s-au contrat puternic din cauza arbitrajului lui Marcel Bîrsan.

Gigi Mustață vs. Robert Niță, un nou episod. Contre pe tema arbitrajului de la FCSB – Rapid 2-2

Robert Niță n-a reușit să treacă peste dezamăgirea egalului pe care Rapid l-a făcut pe terenului FCSB-ului, scor 2-2. Fostul atacant susține și acum că Marcel Bîrsan e respunzător pentru rezultat, în ciuda analizei expertului FANATIK Cristi Balaj.

ADVERTISEMENT

„Să aducă și 2-3 arbitri (n.r. – Gigi Becali), i-a transmis Robert Niță lui Gigi Mustață. „Și vreo 4 arbitri și pentru voi 1. Când pentru voi e bine, când nu e pentru noi nu e bine”, a replicat liderul Peluzei Nord.

„Gigi, care pentru noi, că n-a fost niciodată în halul ăla”, a adăugat Niță. „Robert, greșelile de arbitraj se fac și împotriva noastră și în favoarea noastră și împotriva voastră și în favoarea voastră”, a completat Mustață.

ADVERTISEMENT

Rapid a contestat mai multe faze la derby-ul de pe Arena Națională, jucat cu peste 45.000 de spectatori în tribune. Giuleștenii consideră că li s-a anulat un gol valabil, nu au primit două lovituri de pedeapsă și că reușita de 2-2 a roș-albaștrilor a fost înscrisă în condiții neregulamentare.

FCSB a socilitat și ea un cartonaș roșu pentru oaspeți, în minutul 20, când Răzvan Oaidă s-a dus cu talpa pe glezna lui Mihai Lixandru.

ADVERTISEMENT

„Robert, acum vorbim serios. Nu mai facem caterincă. Trebuia eliminat Oaidă pentru ce i-a făcut lui Lixandru? Despre asta vorbim. Sunt și în favoarea voastră”, a transmis Mustață.

„Da, putea. Dacă îi dă nu zice nimeni nimic, dacă nu îi dă nu zice nimeni nimic. E la latitudinea arbitrului. A considerat că n-a avut intesitate”, a completat Niță

ADVERTISEMENT

(n.r. – A fost japcă, Gigi?) Tot campionatul ăsta și anul trecut au fost și în favoarea noastră și în defavoarea noastră. Și la Rapid la fel și la Dinamo la fel. Se întâmplă la toate echipele.

Nu toate arbitrajele sunt la fel. Important e că nu am pierdut, nici Rapid n-a pierdut. Cine merita mai mult victoria mai puțin contează că meciul s-a terminat. Noi am luat un punct, Rapid un punct”, a conchis Gigi Mustață.

CEARTA IN DIRECT Robert Nita - Gigi Mustata | ANALIZA DURA dupa FCSB - Rapid 2-2

ADVERTISEMENT