Life

Gina Pistol a dezvăluit motivul pentru care ea și Smiley au plecat în Bali: “Mă simt atât de liberă”

Gina Pistol a dezvăluit de ce ea și Smiley au plecat împreună în Bali. Fosta prezentatoare se află în acest loc pentru prima dată.
04.04.2024 | 19:57
Gina Pistol a dezvaluit motivul pentru care ea si Smiley au plecat in Bali Ma simt atat de libera
Smiley și Gina Pistol au plecat în Bali. Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Smiley și Gina Pistol au plecat împreună în Bali, iar fosta prezentatoare de la Antena 1 a dezvăluit motivul. În timp ce blondina este într-o adevărată vacanță, soțul ei este foarte ocupat.

Smiley și Gina Pistol au plecat în Bali. Fosta prezentatoare a dezvăluit motivul

În urmă cu o săptămână, Gina Pistol a plecat în Bali, alături de Smiley. Artistul nu este, însă, în vacanță, ci se află în această destinație de vis în scop profesional, mai exact într-un camp muzical.

ADVERTISEMENT

Pe de altă parte, Gina Pistol profită de timpul liber și se relaxează. Vedeta este pentru prima dată în Bali, iar până acum are numai cuvinte de laudă despre acest loc, în care speră să se întoarcă la un moment dat.

Fosta prezentatoare de la Chefi la Cuțite se bucură mai ales de libertate, pentru că nu are nimic anume de făcut și își petrece zilele făcând plimbări sau diverse activități.

ADVERTISEMENT

“Nu știu dacă v-a fost dor de mine sau mi-ați simțit lipsa (eu cred că da). Am zis să mai intru și eu pe Instagram, să vă povestesc despre ce fac eu de șase zile. De 6 zile sunt în Bali. Am venit cu Andrei. El este într-un camp de muzică, eu tai iarbă la câini pe aici.

Și mă declar fan Bali. Este prima dată când vin în Bali. Sper să mai vin aici pentru că este absolut superb, nu pot să-i găsesc minusuri acestui loc.

ADVERTISEMENT

De la oameni care sunt foarte drăguți, mâncarea foarte bună, natura îmi place foarte mult. Mă simt în siguranță, mă plimb de vreo șase zile pe străzi și mă simt în siguranță. (…)

Și după foarte, foarte mult timp, atunci când mă culc și când mă trezesc nu mai am acel ‘trebuie să’ în cap. Și mă simt atât de liberă, a povestit Gina Pistol pe Instagram.

ADVERTISEMENT
Gina Pistol
Gina Pistol se bucură de timpul petrecut în Bali. Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik

Smiley, dezvăluiri despre căsnicia cu Gina Pistol

Smiley și Gina Pistol formează un cuplu de ani buni, însă au păstrat discreția mai mult timp, până să-și asume public relația. În primăvara anului 2021, cei doi au devenit părinți pentru prima dată, atunci când a venit pe lume fiica lor, Josephine.

Anul trecut, la finalul lunii mai, cei doi s-au căsătorit, iar alături de ei au fost apropiații și prietenii, dar și nume cunoscute din showbiz. Smiley a vorbit despre cum se înțeleg cei doi după ce au devenit soț și soție.

Artistul are numai cuvinte de laudă la adresa soției sale, care nu îi pune întrebări atunci când muncește prea mult și ajunge acasă târziu de la studio.

Fosta prezentatoare este conștientă că partenerul ei de viață are un program încărcat de concerte, filmări și melodii la studio. Din acest motiv, nu încearcă să pună presiune pe el.

“Ne înțelegem foarte bine. Este o fată cu suflet mare, foarte empatică, sensibilă și cumva băiețoasă, de gașcă. Mă echilibrează foarte tare și nu pune în niciun fel presiune pe mine, știind programul meu și știind ce am eu de făcut și de gând să fac”, a declarat Smiley în podcastul găzduit de Damian Drăghici.

ADVERTISEMENT