Life

Gina Pistol a încins imaginația bărbaților de pe internet. Cum s-a filmat soția lui Smiley: „Îl aștept pe soțul meu acasă”

Smiley este un bărbat norocos, care are cu ce se mândri. Gina Pistol a arătat cum îl așteaptă acasă și a încins imaginația fanilor.
12.10.2023 | 11:46
Gina Pistol a incins imaginatia barbatilor de pe internet Cum sa filmat sotia lui Smiley Il astept pe sotul meu acasa
Cum s-a afișat Gina Pistol pe internet. Sursa foto: colaj Fanatik/ Instagram
ADVERTISEMENT

Smiley a tras lozul câștigător atunci când Gina Pistol s-a îndrăgostit de el, căci vedeta este de o frumusețe rapitoare. Ajunsă la 42 de ani și după o naștere, nu a uitat să fie, în primul rând, femeie, iar ultimele imagini pe care le-a publicat pe internet vorbesc de la sine.

Imaginile cu care Gina Pistol a încins imaginația bărbaților

Gina Pistol a fost întotdeauna o femeie frumoasă, dorită de mulți bărbați. Cel care i-a furat iremediabil inima, însă, a fost Smiley. El este cel care i-a oferit cel mai mare dar, pe micuța Josephine, și care anul acesta i-a devenit soț cu acte în regulă.

ADVERTISEMENT

Ei au o relație frumoasă, bazată pe ajutor reciproc și încredere. Și nu de puține ori au fost deschiși cu publicul lor, aratându-și sau declarându-și iubirea în fața tuturor.

Dar ultima postare fostei prezentatoare de la Antena 1 i-a luat prin suprindere pe mulți. Chiar dacă este mamă și are un program încărcat, Gina Pistol nu se neglijează. La 42 de ani, arată impecabil.

ADVERTISEMENT

O demonstrează imaginile surprinse în timpul unei ședințe foto făcute publice acum. Soția lui Smiley a pozat îmbrăcată doar cu o cămașă largă, descheiată puțin, și lenjerie intimă, iar videoclipul a încins imaginația fanilor.

Mai ales că, Gina Pistol l-a însoțit și de o descriere sugestivă: „Cum îl aștept pe soțul meu acasă. Abia aștept să vă arăt și vouă pozele de la ședința asta foto”. Nu doar admiratorii au reacționat ci și destinatarul direct al postării. „Acum vin!”, a scris artistul în secțiunea de comentarii.

ADVERTISEMENT
Gina Pistol lenjerie intimă cămașă păr scurt
Imaginile cu care Gina Pistol a încins imaginația fanilor.
Sursa foto: Instagram/ colaj Fanatik

Cum are grijă artistul de soția lui

E drept de spus că și Smiley are grijă de soția lui. În ciuda faptului că are un program foarte încărcat, încearcă să nu o lase niciodată să le facă singură pe toate, mai ales atunci când vine vorba de Josephine.

Recent, au decis să o înscrie pe micuța lor la grădiniță și artistul, care nu mai are nici măcar un weekend liber anul acesta, a fost cel care a dus-o. „Deocamdată reușesc totuși să o duc pe fii-mea la grădiniță. Am dus-o doar de 2 ori, că doar de 2 ori a fost, dar deocamdată pot. Când sunt acasă, da.

ADVERTISEMENT

(…) Din momentul ăsta nu mai am niciun weekend liber până la sfârșitul anului. Mai am câteva zile libere, în timpul săptămânii, dar care se vor ocupa probabil curând. Eu adorm pe unde apuc, oricând, oriunde. 5 minute acolo, 10 colo”, a declarat Smiley pentru ciao.ro. 

ADVERTISEMENT
De ce Romina Gingașu a refuzat să ia numele de familie al soțului...
De ce Romina Gingașu a refuzat să ia numele de familie al soțului Piero Ferrari: „Știți ce se întâmpla după?”
Jocurile Olimpice de la Paris, o catastrofă: hoteluri goale, bilete nevândute și o...
Jocurile Olimpice de la Paris, o catastrofă: hoteluri goale, bilete nevândute și o sumă înfiorătoare cheltuită
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit...
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit fotbalistului cea mai mare sumă din istoria televiziunii! . Fiul Regelui s-a îmbogățit peste noapte
"Cum poţi să zici că vreau să-mi omor copilul?" Filmul revoltei dezlănțuite în Leeds, după ce autoritățile au luat în grijă 5 copii ai unei familii de români
Strigăt de disperare al văduvei victimei lui Mario Iorgulescu! Cum s-ar fi putut...
Strigăt de disperare al văduvei victimei lui Mario Iorgulescu! Cum s-ar fi putut evita tragedia: Mi-a lăsat copiii orfani!
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral....
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral. Cum s-a afișat fosta iubită a lui Florin Ristei / FOTO
JOE BIDEN, SCHIMBAT! Răsturnare de situație în SUA!
JOE BIDEN, SCHIMBAT! Răsturnare de situație în SUA!
Ce trebuie să mănânci de Sfântul Ilie ca să atragi norocul și prosperitatea...
Ce trebuie să mănânci de Sfântul Ilie ca să atragi norocul și prosperitatea în viața ta
Scandal imens provocat de un gest al prințului Harry. S-a lăsat cu demisii
Scandal imens provocat de un gest al prințului Harry. S-a lăsat cu demisii
Ramona Gabor rupe tăcerea despre Irinel Columbeanu, fostul cumnat: Din acest motiv m-am...
Ramona Gabor rupe tăcerea despre Irinel Columbeanu, fostul cumnat: Din acest motiv m-am mutat din țară
Ce scrie presa rusă despre scandalul provocat de Diana Șoșoacă în Parlamentul European
Ce scrie presa rusă despre scandalul provocat de Diana Șoșoacă în Parlamentul European
Ramona Gabor spune adevărul despre relația ei cu Irinel Columbeanu. „M-am mutat din...
Ramona Gabor spune adevărul despre relația ei cu Irinel Columbeanu. „M-am mutat din țară exact din acest motiv". Cum se înțelege cu Mr.Pink