Life

Gina Pistol a publicat cele mai tari imagini cu Josephine. Micuța îi calcă pe urme lui Smiley

Gina Pistol, filmare specială cu fiica sa și a soțului, Josephine. Copila moștenește una dintre pasiunile tatălui său, Smiley.
18.06.2023 | 16:56
Gina Pistol a publicat cele mai tari imagini cu Josephine Micuta ii calca pe urme lui Smiley
Gina Pistol, filmare specială cu fiica sa și a soțului, Josephine. Copila moștenește una dintre pasiunile tatălui său, Smiley. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Cunoscuta moderatoare a emisiunii culinare Chefi la cuțite a publicat cele mai tari imagini cu fetița sa. Micuța în vârstă de 2 ani și 3 luni îi calcă pe urme celebrului antrenor de la Vocea României, de la Pro TV.

Gina Pistol, filmare specială cu fiica sa și a soțului, Josephine. Copila moștenește una dintre pasiunile tatălui său, Smiley

Gina Pistol a distribuit în urmă cu puțin timp o filmare specială cu fiica sa și a soțului, Josephine. Copila moștenește una dintre dintre pasiunile tatălui lui, Smiley, care este în lumina reflectoarelor de la o vârstă foarte fragedă.

ADVERTISEMENT

Micuța născută pe 9 martie 2021 este foarte activă și deja are înclinații în anumite direcții. Recent, fetița a apărut în timp ce se bucură de sunetele scoase de o chitară electrică, concepută pentru copiii mici. Copila adoră muzica.

Încă de la venirea pe lume a ascultat piesele muzicale compuse și interpretate de artist, dar și altele. Cu toate acestea mama sa, prezentatoarea de la Chefi la cuțite, nu pare să fie încântată de ”gălăgia” pe care o face aceasta.

ADVERTISEMENT

„Te rog…”, sunt cuvintele care se aud pe filmarea de pe Instagram, blondina oprind muzica de la chitară. Din păcate, fiica sa și a lui Smiley, nu este de aceeași părere pentru că pornește din nou melodia care a captivat-o.

Josephine adoră chitara
Josephine, fiica Ginei Pistol și a lui Smiley, adoră chitara. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Josephine, învățată cu muzica încă de bebeluș

Josephine este învățată cu muzica încă de bebeluș. Acest aspect a fost scos la iveală de Smiley care a mărturisit în podcast-ul Fain și simplu că a ales programul Nuryl, perfect pentru dezvoltarea creierului celor mici.

ADVERTISEMENT

„Este dezvoltat de un muzician. Tipul ăsta a făcut programul pe copilul lui. În timpul ăsta, între 6 luni și 3 ani, i-a pus high information music, ce ajută la dezvoltarea creierului copilului.

Adică i-a pus jazz, muzică clasică, experimentală. Am ascultat și eu, este extrem de obositor pentru noi. Sunt numai instrumente muzicale, sunete naturale,  dar muzica jazz sau simfonică are multă informație muzicală și dificilă.

ADVERTISEMENT

Sunt chestii ciudate. Pentru copil – care nu știe cu ce că compare – e normal,  el absoarbe informația asta și îl va ajuta să dezvolte altfel creierul și sinapsele”, spunea soțul Ginei Pistol la momentul respectiv, scrie viva.ro.

Mai mult decât atât, Josephine adoră să danseze și nu de puține ori a fost filmată în această ipostază. Ultima oară a făcut senzație chiar la nunta părinților săi, unde le-a arătat invitaților câteva mișcări de balet.

ADVERTISEMENT