Life

Gina Pistol a surprins pe toată lumea în Ajunul Crăciunului! Ea și Smiley vor deveni părinți pentru a doua oară? Fanii sunt în culmea fericirii: “Felicitări”

Pe 24 decembrie, Gina Pistol și Smiley și-au luat prin surprindere fanii în timp ce își împodobeau bradul de Crăciun. Cei doi se pregătesc să devină părinți pentru a doua oară?
24.12.2023 | 17:22
Gina Pistol a surprins pe toata lumea in Ajunul Craciunului Ea si Smiley vor deveni parinti pentru a doua oara Fanii sunt in culmea fericirii Felicitari
Gina Pistol și Smiley vor deveni părinți pentru a doua oară? sursa foto: instagram, colaj: fanatik
ADVERTISEMENT

Smiley și Gina Pistol sunt împreună de mai bine de cinci ani și au împreună o fiică, pe Josephine, în vârstă de aproape trei anișori. Cei doi formează unul dintre cele mai sudate și iubite cupluri din România, iar recent le-a făcut și o surpriză imensă fanilor. Despre ce e vorba?

Gina Pistol este însărcinată pentru a doua oară?

În Ajun de Crăciun, Smiley și Gina Pistol și-au împodobit bradul de Crăciun și s-au bucurat de clipe minunate în familie. Pe rețelele de socializare, cei doi soți le-au arătat prietenilor virtuali cum au ales să-și decoreze pomul de iarnă, împreună cu fiica lor, Josephine.

ADVERTISEMENT

Pentru a păstra amintirile pentru toată viața, fosta prezentatoare de la Antena 1 și partenerul ei de viață au realizat un videoclip emoționant, pe care l-au postat pe conturile de Instagram, unde fanii au reacționat instant. În plus, unii au observat un detaliu inedit în bradul de Crăciun al celor doi soți.

Detaliul care i-a pus pe gânduri pe fani

În pom, Gina Pistol a agățat o ecografie, iar cei mai mulți s-au dus direct cu gândul la cel de-al doilea copil. La scurt timp după ce au postat clipul respectiv, fanii i-au asaltat pe cei doi cu mesaje frumoase și urări care mai de care.

ADVERTISEMENT

„Dacă de-a lungul anului fugim în toate colțurile, alergăm constant, Crăciunul înseamnă ACASĂ. Doar atât: liniștea, iubirea, căldura de acasă. E tot ce îmi doresc, ce îmi trebuie și ce mă bucură enorm- timp cu familia. Un Crăciun plin, frumos, curat vă urăm noi, familia Maria”, a scris Smiley, la videoclipul postat pe contul lui de Instagram.

Internauții s-au gândit imediat că Gina Pistol ar putea fi gravidă pentru a doua oară, ținând cont de detaliul pe care l-a pus în brad. Blondina nu a precizat, însă, dacă ecografia respectivă este de pe vremea când era gravidă cu Josephine.

ADVERTISEMENT

„Ce o fi însemnând poza din brăduț?”, „Felicitări din nou și sărbători fericite!”, „Sunteți minunați! Un exemplu frumos pentru toți tinerii”, „Doamne, sunteți superbi!”, „Crăciun fericit dragilor! Sunteți tare frumoși!”, au fost doar câteva dintre mesajele prietenilor virtuali la postarea respectivă.

Cum a aflat Gina Pistol că este gravidă prima oară

Gina Pistol a fost în pragul fericirii când a aflat că va deveni mamă pentru prima dată, mai ales că medicii nu i-au dat prea multe șanse a avea un copil. Deși avea anumite simptome care îi dădeau de bănuit că e posibil să aibă să fie însărcinată, vedeta credea că, de fapt, este alta cauza. În realitate, ea era gravidă.

ADVERTISEMENT

„Eu nu am știu că am rămas însărcinată, dar am simțit așa că toată sursa universului era la mine în pântece. Parcă făceam parte din tot și totul făcea parte din mine.

M-am întors la filmări, eu am crezut că sunt la premenopauză pentru că aveam bufeuri, nu-mi era bine și de fapt eu eram însărcinată. Țin minte că colegă îmi zisese: fă-ți un test de sarcină și i-am zis: termină cu prostiile că îl fac degeaba. Oricum a fost așa o chestie, nici nu eram în perioada fertilă atunci… jur, a fost ceva mistic”, a mărturisit Gina Pistol în cadrul podcastului moderat de Mihai Morar

ADVERTISEMENT