Life

Gina Pistol a trecut prin clipe de coșmar. Ce i s-a întâmplat iubitei lui Smiley: “Am crezut că mor”

Gina Pistol trece prin momente neplăcute. Prezentatoarea de la Asia Express le-a spus fanilor prin ce trece în prezent.
07.10.2021 | 19:39
Gina Pistol a trecut prin clipe de cosmar Ce i sa intamplat iubitei lui Smiley Am crezut ca mor
ADVERTISEMENT

Vedeta de la Antena 1 a trecut prin clipe de coșmar, din cauza unei probleme de sănătate, care nu-i dă pace de câteva zile. Mai exact, de 3 zile blondina are o stare ciudată.

Iubita lui Smiley a mărturisit ce i se întâmplă în ultima vreme. Gina Pistol se confruntă cu dureri uriașe de cap, care nu trec orice ar face și oricât de multe pastile ar lua.

ADVERTISEMENT

În plus, prezentatoarea de la „Chefi la cuțite” nu poate înțelege care este motivul pentru care are aceste migrene, precizând că nu este singura care se plânge de dureri de cap.

Gina Pistol, momente neplăcute. Cu cu se confruntă vedeta de la Antena 1

Mai mult decât atât, fosta vedetă Playboy susține că este pentru prima oară când se confruntă cu astfel de probleme neplăcute. În plus, blondina spune că mulți apropiați se plâng de aceeași situație.

ADVERTISEMENT

„Mâna sus dacă și pe tine te doare capul. La mine-i a treia zi. O fi Mercur retrograd, dar, fraților, m-a durut capul azi-dimineață de am crezut că mor, pe cuvântul meu. 

În viața mea nu m-a durut capul atât de rău și astăzi este a treia zi. Oricum acum e ok durerea, dar azi dimineață, de fapt, de aseară… aoleu, Doamne! 

ADVERTISEMENT

Tare rău m-am simțit. Și ce este ciudat că am foarte multe cunoștințe care au aceeași problemă și am văzut că și pe Instagram mi-au scris.

Sunt multe persoane care trec fix prin ce trec eu”, a mărturisit prezentatoarea de la Antena 1, Gina Pistol, pe InstaStory.

ADVERTISEMENT

Gina Pistol, probleme serioase legat de durerile de cap

Cu toate că nu se simte tocmai în apele sale de câteva zile bune, vedeta de la „Chefi la cuțite” trebuie să se ocupe de creșterea micuței sale și a lui Smiley, născută pe 9 martie 2021.

„Bine că cineva are energie. Da, mama, da”, a adăugat frumoasa blondină, referindu-se la fiica sa, Josephine Ana, care se aude pe fundalul înregistrării.

Gina Pistol trebuie să aibă grijă de bebeluș, chiar dacă nu are o stare de sănătate tocmai bună, lucru care se poate observa cu ochiul liber din filmarea din mediul virtual.

ADVERTISEMENT