Life

Gina Pistol a impresionat cu vocea ei la nunta cu Smiley. Cât de bine cântă prezentatoarea 

Gina Pistol a cântat la nunta ei cu Smiley. A uimit invitații cu vocea sa. Ce melodie a interpretat prezentatoarea de la Chefi la Cuțite.
04.06.2023 | 19:10
Gina Pistol a impresionat cu vocea ei la nunta cu Smiley Cat de bine canta prezentatoarea
Ce melodie a cântat Gina Pistol la nunta ei cu Smiley. Sursa foto: facebook, captură video Tik-Tok/colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Noi imagini ies la iveală de la una dintre cele mai importante nunți din showbiz, cea a lui Smiley cu Gina Pistol. Dacă până acum doar Smiley și-a consacrat talentul muzical, aflați că și partenera acestuia are o voce pe măsură. I-a uimit pe invitați.

Cum a cântat Gina Pistol la nunta ei cu Smiley. Prezentatoarea a surprins cu vocea sa

Gina Pistol a demonstrat la nunta ei că se pricepe foarte bine și la muzică, nu doar la rolul de moderator. Mireasa a cântat de față cu toată lumea o piesă lăutărească, alături de Damian Drăghici. Acesta, Smiley și restul nuntașilor s-au arătat plăcut suprinși de interpretarea prezentatoarei.

ADVERTISEMENT

”Saraiman” a fost melodia pe care a cântat-o Gina Pistol la nunta ei. Imaginile cu momentul au devenit virale în mediul online și mulți fani de-ai prezentatoarei consideră că aceasta se poate lansa oricând în industria muzicală, mai ales că are și un susținător puternic, Smiley.

”Cine se gândea că Gina poate cânta așa?”, sunt cuvintele care însoțesc un clip video publicat pe Tik-Tok. Reacțiile utilizatorilor nu au întârziat să apară și sunt de părere că Gina Pistol cântă mult mai bine decât unele artiste din țară.

ADVERTISEMENT

”Ce fain s-a distrat lumea. Are voce mult mai bună decât multe din showbiz”/ ”Simpatică ființa asta. Adorabil om”/ ”Gina întotdeauna a avut voce. Se vede că sunt făcuți unul pentru altul. Spirite libere amândoi”, sunt o parte dintre reacțiile fanilor după vizualizarea imaginilor.

Unde a avut loc nunta lui Smiley cu Gina Pistol

Smiley și Gina Pistol și-au jurat iubire eternă pe data de 27 mai. După 7 ani ani de relație, cei doi au făcut și pasul căsătoriei. De altfel, momentul s-a întâmplat și după doi ani de când au devenit părinți. Ei au împreună o fiică pe nume Josephine.

ADVERTISEMENT

Locația aleasă de Smiley și Gina Pistol pentru nuntă a fost un restaurant de la marginea pădurii Snagov. Totul a fost bine pus la punct aici, mizându-se pe elemente florale, simplitate și eleganță în același timp. Meniul a fost unul cu preparate tradiționale, îmbinate cu cele sofisticate.

Invitații au fost diferite personalități din domeniul televiziunii, al muzicii și nu numai. Printre aceștia s-au numărat: Andreea Esca, Damian Drăghici, Horia Brenciu, Lora, Loredana Groza, Sore, Raluk, Pavel Bartoș sau chef Cătălin Dumitrescu.

ADVERTISEMENT

Smiley și Gina Pistol și-au ales ca nași doi buni prieteni, pe nume Maria, fostă șefă a Protv-ului, și soțul acesteia, pe nume George, cunoscut de apropiați și ca ”George de la Pitești”. Se mai spune despre acesta că este foarte bogat, deoarece provine dintr-o familie de milionari.

ADVERTISEMENT