Life

Gina Pistol, adevărul despre botezul micuței Josephine. Ce s-a întâmplat la Biserică: “Am avut lacrimi în ochi”

Gina Pistol a vorbit despre ce s-a întâmpla la botezul fiicei sale și a lui Smiley, din ziua de duminică.
22.06.2021 | 13:52
Gina Pistol adevarul despre botezul micutei Josephine Ce sa intamplat la Biserica Am avut lacrimi in ochi
ADVERTISEMENT

Gina Pistol și Smiley și-au creștinat fetița, pe Josephine Ana Maria, duminică, într-un cadru extrem de restrâns. Cei doi au fost foarte discreți în privința evenimentului și chiar nu doreau să se afle despre acesta.

Gina Pistol a povestit ce s-a întâmplat la botezul micuței Josephine

Gina Pistol și Smiley și-au invitat cei mai dragi prieteni la slujba de duminică, atunci când fetița lor a fost botezată. Petrecerea a avut loc departe de Capitală, la Corbeanca.

ADVERTISEMENT

Părinții fetiței au luptat ceva până să găsească acest loc unde s-a ținut petrecerea de după botez. Este vorba despre un cadru idilic, cu multă verdeață, dar și cu piscină.

Gina Pistol a vorbit pentru Antena 1 despre ce s-a întâmplat la slujbă, iar mămica a declarat că a fost foarte emoționată.

ADVERTISEMENT

De asemenea, ea a lăsat să se înțeleagă că și Smiley, pe numele său real Andrei Maria, a fost la fel de înduioșat.

Gina Pistol și Smiley, la botezul fiicei lor
Gina Pistol și Smiley, la botezul fiicei lor. Sursa foto: Antena 1

Gina Pistol, în lacrimi la botezul fiicei sale

De asemenea, fosta prezentatoare de la Chefi la cuțite și Asia Express a dezvăluit că a avut lacrimi în ochi pe tot parcursul slujbei de botez. Ea a mai spus și că fetița s-a comportat foarte bine.

ADVERTISEMENT

„Duminică am creștinat-o pe Josephine. Pentru noi, ca părinți, momentul de la Biserică a fost unul extrem de frumos și emoționant.

Eu am avut lacrimi în ochi mai toată slujba, însă micuța noastră a fost foarte, foarte cuminte”, a declarat ea.

ADVERTISEMENT

Ce a declarat vedeta despre petrecerea de botez: A fost o zi magică

Gina Pistol a vorbit și despre petrecerea care a avut loc după acest eveniment și a spus că a fost una restrânsă, dar nu i-a lipsit magia și, mai mult, vedeta a spus că este cea mai specială zi de când fetița a venit pe lume, în martie.

„La finalul zilei ne-am bucurat să avem alături familia și cei mai apropiați prieteni într-o petrecere restrânsă. A fost o zi magică! Poate cea mai specială zi de când ea a venit pe lume”, a spus Gina Pistol.

Nașii lui Josephine Ana Maria vor fi niște prieteni apropiați ai cuplului, din Timișoara.

„Nașii fețitei vor fi Diana, buna mea prietenă din Timișoara, alături de soțul ei. Cred că părinții spirituali joacă un rol important în viața oricărui copil, tocmai de aceea am ales niște oameni apropiați, ce ne sunt foarte dragi”, a mai dezvăluit Gina Pistol.

ADVERTISEMENT