Life

Gina Pistol, apel disperat către fani, în cazul unei fetițe bolnave: „Să ne unim și să donăm”

Gina Pistol a făcut un apel disperat către fani în cazul unei fetițe bolnave. Vedeta i-a rugat pe internauți să se mobilizeze și să doneze.
14.10.2021 | 16:16
Gina Pistol apel disperat catre fani in cazul unei fetite bolnave Sa ne unim si sa donam
ADVERTISEMENT

Gina Pistol a făcut un apel către fani pentru a ajuta un bebeluș bolnav. Prezentatoarea de televiziune i-a rugat pe internauți să distribuie cazul fetiței cu problemele serioase de sănătate și să doneze, dacă pot.

Vedeta de la Antena 1 este o fire sensibilă, așa că povestea micuței Valeria a emoționat-o profund. De data aceasta, iubita lui Smiley

ADVERTISEMENT

Gina Pistol, apel disperat către fani. Vedeta a distribuit cazul unei fetițe bolnave

Gina Pistol a distribuit, pe contul de Instagram, povestea unei fetițe bolnave, rugându-i pe urmăritori să ajute cum pot. Micuța suferă de SMA (Atrofie musculară spinală), iar prezentatoarea TV a ținut să facă povestea ei cât mai cunoscută.

Vedeta Antenei 1 a fost emoționată de povestea fetei, mai ales că și ea a cunoscut, de câteva luni, cel mai puternic sentiment: iubirea de mamă. Micuța are nevoie de o operație costisitoare, așa că iubita lui Smiley i-a rugat pe fani să se unească și să contribuie cu orice sumă de bani.

ADVERTISEMENT

„Când aud de cazurile cu SMA, din ce în ce mai multe și mai sfâșietoare, mulțumesc din toată inima că am un copil sănătos. Nu există dar mai de preț decât sănătatea.

Și pentru că am multe mămici care știu că simt la fel ca mine să ne unim și să donăm oricât de puțin și să dăm share să facem povestea auzită. Știu că ați mai donat!

ADVERTISEMENT

Știu că sunt multe cazuri, dar faptul că putem contribui și ajuta familii ne face mai buni și recunoscători pentru ceea ce avem noi”, a scris Gina Pistol pe Instastory.

Nu este prima dată când Gina Pistol distribuie astfel de lucruri pe rețelele de socializare. Vedeta a mai cerut ajutorul fanilor și în trecut pentru copii care suferă de afecțiuni grave și au nevoie de tratamente medicale care necesită sume mari de bani.

ADVERTISEMENT
Gina Pistol
Gina Pistol a cerut ajutorul fanilor în cazul unei fetițe bolnave. Sursa foto: Instagram

Ce a pățit Gina Pistol atunci când era însărcinată cu Josephine

Faptul că a rămas însărcinată a fost un adevărat miracol pentru Gina Pistol, așa cum a spus chiar ea. Vedetei i s-a spus că nu poate avea copii, așa că nașterea lui Josephine a adus multă fericire în viața ei și a lui Smiley.

Sarcina Ginei Pistol nu a fost deloc una ușoară. Prezentatoarei i-a fost teamă că nu va putea duce sarcina până la capăt. Partenera lui Smiley a avut hemoragii timp de o lună și nu avea voie să ridice nici cele mai mici greutăți.

„Eu, o lună de zile, am avut hemoragii foarte mari în timpul sarcinii. Nu aveam voie nici măcar să ridic o sticlă de 2l de apă, trebuia să stau la pat. Exista riscul să pierd sarcina.

Cum să-i spun eu mamei că sunt însărcinată, dar să nu se bucure că s-ar putea să pierd sarcina… Așteptam să trec de hopul ăsta ca să putem să ne anunțăm și noi părinții”, a declarat Gina Pistol în cadrul podcastului „Fain & Simplu”, găzduit de Mihai Morar.

ADVERTISEMENT
Tags: