Life

Gina Pistol, apel disperat către fani. Prezentatoarea Chefi la cuțite are nevoie de ajutor

09.02.2021 | 21:14
Gina Pistol apel disperat catre fani Prezentatoarea Chefi la cutite are nevoie de ajutor
ADVERTISEMENT

Gina Pistol a făcut un apel disperat către fani pentru a le cere ajutorul, dorindu-și să ajute o persoană aflată în dificultate, care suferă de o boală necruțătoare. Prezentatoarea de la Chefi la cuțite le-a explicat fanilor care este situația. 

Fiind una dintre cele mai apreciate vedete din showbiz-ul românesc, Gina Pistol profită de numărul mare de fani de pe rețelele sociale și le cere ajutorul în legătură cu o cauză umanitară.

ADVERTISEMENT

Blondina își dorește să ajute un băiețel care suferă de o boală gravă și are nevoie de tratament. Situația micuțului a emoționat-o pe iubita lui Smiley, care așteaptă și ea un copil, urmând să nască peste o lună.

Gina Pistol, apel disperat către fani. Prezentatoarea Chefi la cuțite are nevoie de ajutor

Gina Pistol este una dintre cele mai îndrăgite persoane publice din România datorită aspectului fizic impecabil, a sincerității de care dă dovadă și a dorinței de a-i ajuta pe cei aflați la nevoie. De data aceasta, vedeta a postat pe rețelele sociale un mesaj prin care face apel către fani pentru o cauză umanitară.

ADVERTISEMENT

Este vorba despre un băiețel diagnosticat cu Amiotrofie Spinal Musculară tip 1 (SMA-1), iar tratamentul pentru această boală depășește 2 milioane de dolari, bani pe care părinții lui nu îi au. Vedeta de la Antena 1 s-a oferit să dea o mână de ajutor și i-a rugat pe fani să doneze bani, dacă au această posibilitate.

„Luptăm pentru Filip. Filip poartă pe umeri diagnosticul crunt de Amiotrofie Spinal Musculară tip 1 (SMA-1). Este o boală rară pentru care există tratament, însă este cel mai scump din lume. Costă peste 2,1 milioane USD+ taxe spitalizare. Este greu, dar nu imposibil! Împreună putem!”, a scris Gina Pistol pe rețelele sociale.

ADVERTISEMENT

Gina Pistol se pregătește de nașterea fetiței

În aproximativ o lună, Gina Pistol și Smiley își vor putea ține fetița în brațe. Cei doi așteaptă cu nerăbdare acest moment și s-au pregătit pentru nașterea micuței, căreia i-au decorat un dormitor special pentru ea. În același timp, au făcut reamenajări și prin restul casei.

Prezentatoarea s-a confruntat cu diverse probleme specifice femeilor însărcinate, însă le acceptă cu zâmbetul pe buze, știind că acestea o aduc tot mai aproape de primul ei copil, cum ar fi rinita, picioarele umflate și oboseala.

ADVERTISEMENT

„Super creepy, nu? Cam așa respir eu de cred că vreo două luni, mai mult de două luni. Am rinită de sarcină. Uneori, bine, de foarte multe ori, și sforăi. M-am contrazis cu Andrei (n.r. Smiley) că eu nu sforăi până când mi-a arătat dovada. Creepy rău respirația asta așa.

Eu, care alergam 6-10 kilometri fără nicio problemă, acum, dacă merg 50 de metri, trebuie să iau o pauză. Am început să am și dureri de spate și sufăr și sindromul picioarelor neliniștite.

Mi se umflă mâinile și picioarele, asta și când stau foarte mult. Nu mă deranjează că mă umflu, mă deranjează că mă doare. Am dureri de simt că înnebunesc. Dar, pe lângă toate, le îmbrățișez pe toate. Mai bine le trăiesc, decât să nu le trăiesc. Deci, fetelor, să nu credeți că dacă eu apar la TV nu trec prin asta”, a povestit Gina Pistol pe contul de Instagram.

ADVERTISEMENT