Life

Gina Pistol, victima unor escroci. Cum a fost folosită imaginea prezentatoarei de la Chefi la cuțite

Gina Pistol, în vizorul unor șarlatani de pe rețelele de socializare. Pozele vedetei de la Antena 1 au fost furate de un brand.
29.12.2022 | 12:56
Gina Pistol victima unor escroci Cum a fost folosita imaginea prezentatoarei de la Chefi la cutite
Gina Pistol, în vizorul unor șarlatani. Pozele vedetei de la Antena 1 au fost furate de un brand. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Iubita lui Smiley este victima unor escroci. Cum a fost folosită imaginea prezentatoarei de la Chefi la cuțite și ce decizie a luat frumoasa blondină după ce a observat cum au fost utilizate fotografiile sale în social media.

Gina Pistol, în vizorul unor șarlatani. Pozele vedetei de la Antena 1 au fost furate de un brand

Gina Pistol a fost scoasă din sărite de o postare realizată de un brand care nu i-a cerut acordul. Mai mult decât atât, moderatoarea de la Antena 1 a subliniat că imaginea distribuită a fost făcută într-un program de editare.

ADVERTISEMENT

Vedeta s-a adresat direct reprezentanților firmei în cauză de la care așteaptă un răspuns clar și la obiect. Iubita lui Smiley i-a întrebat pe internauți dacă s-au mirat când au văzut asocierea chipului său cu produsul respectiv.

Mai exact, blondina apare în timp ce ține în mână o cutie cu suplimente care promit pierderea kilogramelor în plus.

ADVERTISEMENT

„Poate mă contactează și pe mine cineva de la acest brand ca să-mi explice cum au decis să-mi folosească pozele / imaginea fără acordul meu.

Plus că această poză este făcută în photoshop”, a scris Gina Pistol pe contul de Instagram, unde a distribuit și poza în cauză.

ADVERTISEMENT
Gina Pistol, imagine furată
Gina Pistol, imagine furată. Sursa foto: Instagram.com

Gina Pistol, pe lista escrocilor din social media

Gina Pistol nu este singura persoană publică care a ajuns în ultima perioadă pe lista escrocilor din social media. Prezentatoarea de la Chefi la cuțite speră să i se facă dreptate și cu siguranță va apela la ajutorul unui avocat.

Oana Roman și bioenergoterapeutul Lidia Fecioru au fost, de asemenea, victimele unor șarlatani care s-au folosit de imaginile lor pentru a vinde anumite produse.

ADVERTISEMENT

Cântăreața Adda a atras la rândul său un semnal de alarmă și i-a rugat pe urmăritori să fie foarte atenți de unde își cumpără lucrurile pentru că pot fi înșelați.

ADVERTISEMENT
Tags: