Life

Smiley și fiica sa Josephine, imagine de colecție. Cum i-a surprins Gina Pistol pe cei doi

Smiley și-a emoționat fanii cu ultima sa postare. Gina Pistol i-a surprins pe artist și pe micuța Josephine într-un cadru superb.
11.12.2022 | 21:53
Smiley si fiica sa Josephine imagine de colectie Cum ia surprins Gina Pistol pe cei doi
Cum i-a surprins Gina Pistol pe Smiley și pe micuța Josephine. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Smiley și Gina Pistol trăiesc una dintre cele mai frumoase perioade din viața lor. Ambii au devenit părinți pentru prima oară, iar micuța Josephine îi face mai fericiți ca oricând.

Smiley și Josephine, imagine de colecție lângă bradul de Crăciun

Deși timpul este limitat pentru cei trei, având în vedere că Smiley are nenumărate proiecte în care este implicat, iar Gina Pistol are la rândul ei diferite contracte, iată că la finalul zilei, cei trei reușesc să petreacă timp împreună.

ADVERTISEMENT

Dovada cea mai clară este ultima imagine postată de Smiley. Gina Pistol l-a fotografiat pe artist și pe micuța Josephine, îmbrățișați, chiar lângă bradul de Crăciun.

Amintim că și prezentatoarea Chefi la Cuțite a publicat la rândul ei, recent o imagine cu fiica sa.

ADVERTISEMENT

De această dată însă, postarea lui Smiley i-a emoționat atât de tare pe fani încât a strâns în scurt timp zeci de mii de aprecieri, dar și comentarii pozitive.

Nu puțini sunt cei care le-au făcut complimente celor doi și le-au urat sărbători fericite.

De asemenea, unii internauți au spus că imaginea este de-a dreptul memorabilă și valorează mai mult decât 100 de cuvinte.

ADVERTISEMENT

”Într-adevăr fără cuvinte!!! Copiii și familia sunt totul!”, ”Sărbători cu bine împreună cu cei dragi!”, ”Emoție și iubire! Să fiți sănătoși și binecuvântați!”, ”Vai, Smiley, ești minunat…să vă trăiască frumusețea asta mică!”, ”O imagine “Dincolo de cuvinte”, sunt doar o parte dintre sutele de comentarii pe care Smiley le-a adunat la postarea sa.

Smiley, imagine memorabilă alături de fiica sa, Josephine. Sursă foto: Instagram
Smiley, imagine memorabilă alături de fiica sa, Josephine. Sursă foto: Instagram

Menționăm faptul că Gina Pistol și Smiley sunt nevoiți să facă sacrificii mari pentru a petrece timp de calitate cu fiica lor.

ADVERTISEMENT

Cum se distrează Smiley și Gina Pistol alături de Josephine

În timp ce vedeta este ocupată cu filmările Chefi la Cuțite, Smiley are concerte și de asemenea este și unul dintre jurații de la Vocea României.

Chiar vedeta poveste la un moment dat că pentru ei, lucrurile cele mai simple dintr-o familie sunt destul de rare.

Mai exact, Gina Pistol și Smiley nu au o rutină așa cum au alte familii, însă când sunt împreună, toți trei profită de fiecare moment.

“Atunci când reușim să fim acasă amândoi, avem rutina noastră cu Josephine. Punem muzică și dansăm, încă de dimineață (…) stăm împreună, mâncăm în tihnă, o băgăm împreună la somnul de după-amiază, citim povești…

E o rutină banală pentru mulți oameni, dar pentru noi înseamnă foarte mult.”, dezvăluia Gina Pistol pentru tvmania.ro.

ADVERTISEMENT