Life

Gina Pistol, o femeie împlinită de când a devenit mamă. Cum arată acum fiica sa, Josephine

Gina Pistol, o vedetă completă de când a născut-o pe fetița sa. Cât de mult a crescut Josephine care are 2 ani și 7 luni.
27.10.2023 | 07:40
Gina Pistol o femeie implinita de cand a devenit mama Cum arata acum fiica sa Josephine
Gina Pistol, o vedetă completă de când a născut-o pe fetița sa. Cât de mult a crescut Josephine. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Fosta gazdă a emisiunii Chefi la cuțite se poate considera o femeie împlinită de când a devenit mamă. Cum arată acum fiica sa, Josephine. Micuța care s-a născut pe 9 martie 2021 este o binecuvântare pentru părinții săi.

Gina Pistol, o vedetă completă de când a născut-o pe fetița sa. Cât de mult a crescut Josephine

Gina Pistol este o vedetă completă de când a născut-o pe fetița sa și a cântărețului Smiley. Cât de mult a crescut Josephine.  Copila a trecut printr-o adevărată transformare în ultima perioadă și este foarte dulce și gingașă.

ADVERTISEMENT

Mai mult, vedeta este recunoscătoare pentru tot ce trăiește împreună cu copila. Redescoperă lumea prin ochii ei și asta îi aduce fericire frumoasei blondine care a renunțat la contractele pe care le avea în televiziune.

„Trăiește! Îmbrățișează un copac. Fii recunoscător!”, este mesajul care însoțește imaginea distribuită de Gina Pistol pe Facebook și Instagram. Fotografia cu Josephine a adunat numeroase aprecieri și comentarii de la fani.

ADVERTISEMENT
Gina Pistol, alături de fiica sa, Josephine Ana
Gina Pistol, alături de fiica sa, Josephine Ana. Sursa foto: Facebook. Colaj: Fanatik

Gina Pistol, detalii despre rolul de mamă

Gina Pistol a oferit detalii despre rolul de mamă încă de la nașterea fiicei sale și a lui Smiley. Lucrurile s-au schimbat pe parcurs, Josephine a crescut, însă fosta prezentatoare de la Chefi la cuțite nu a renunțat la timpul petrecut cu cea mică.

Din această toamnă copila merge la grădiniță, vedeta de la Antena 1 experimentând tot felul de trăiri. Îi place să se plimbe cu micuța prin pădurea Cernica și să aibă cât mai multe momente frumoase împreună, mai ales că se înțeleg de minune.

ADVERTISEMENT

„Eu tot timpul am vorbit deschis despre trăirea mea ca mamă și foarte multe femei au fost la sentimentul meu sau au mai fost câteva persoane care au înțeles greșit ceea ce voiam eu să spun.

Ea nu este un copil obraznic, este un copil care înțelege și de când eram mică mi-am explicat ce se poate întâmpla dacă nu este atentă și dacă face anumite lucruri. Nu suntem genul de părinți care să sară imediat pe ea.

ADVERTISEMENT

Noi îi oferim libertate atât cât trebuie. Chiar este un copil bun!”, spunea Gina Pistol la un moment dat despre fetița sa și a partenerului de viață, Josephine, într-o emisiune difuzată la Antena Stars.

ADVERTISEMENT