Life

Gina Pistol, proaspăt absolventă a unor cursuri. Prezentatoarea radiază de fericire

Gina Pistol este proaspăt absolventă. Prezentatoarea de la Antena 1 radiază de fericire și a împărtășit și fanilor reușita sa, pe rețelele de socializare.
26.07.2022 | 18:44
Gina Pistol proaspat absolventa a unor cursuri Prezentatoarea radiaza de fericire
Ce cursuri a absolvit Gina Pistol. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Gina Pistol a absolvit recent niște cursuri. Le-a făcut în mare taină, fără să dezvăluie detalii despre ele, până acum. Prezentatoarea a împărtășit și fanilor bucuria sa.

Ce cursuri a absolvit Gina Pistol

Gina Pistol a dezvăluit fanilor, pe rețelele de socializare, că a absolvit cursuri de automachiaj. Vedeta va putea astfel să se machieze de una singură, fără să mai aibă nevoie de ajutorul cuiva specializat în domeniu.

ADVERTISEMENT
Gina Pistol, absolventă de cursuri
Gina Pistol, absolventă de cursuri de automachiaj. Sursa foto: Instastory

 

Gina Pistol are, de altfel, un ten lipsit de imperfecțiuni. De asemenea, partenera lui Smiley a slăbit foarte mult după naștere, așa cum se poate vedea pe paginile sale de socializare.

Într-o postare, pe facebook, Gina Pistol a precizat că îngrijirea feței este importantă pentru ea. Este atentă să utilizeze doar produse dermato-cosmetice, care să-i prelungească tinerețea tenului, și să nu se machieze zilnic.

ADVERTISEMENT

”Indiferent de vârstă, stare sau locul unde sunt, grija pentru piele rămâne o constantă în viața mea. Nu în fiecare zi port make-up, nu în fiecare zi sunt ca scoasă din cutie, dar țin foarte mult la tenul meu și aleg mereu produse dermato-cosmetice care să îi prelungească tinerețea”, a scris  Gina Pistol pe facebook.

Cum a slăbit Gina Pistol după naștere

Gina Pistol este și mamă de un an de zile, iar multe femei s-au întrebat cum a reușit să aibă o siluetă de invidiat după ce a născut. Într-o altă postare, pe conturile sale de socializare, vedeta TV a detaliat ce meniu urmează.

ADVERTISEMENT

Mai exact, Gina Pistol ține o dietă formată din două mese principale și două gustări. La micul dejun consumă o budincă din semințe de chia cu mango, ca gustare o limonadă cu cătină și sirop de arțar, la masa de prânz un file de șalău pane la cuptor cu piure de mazăre, iar la gustarea 2 chifteluțe din hrișcă cu salată frisee (andivă creață) și roșii cherry.

Atunci când a rămas însărcinată cu Josephine, Gina Pistol cântărea 80 de kilograme. După ce a adus-o pe lume, în doar 5 săptămâni a ajuns la 65 de kilograme.

ADVERTISEMENT

”Nu cred că am slăbit foarte mult. Eu ajunsesem, dar rămâne între noi, la aproape 80 de kilograme. (..) Nu am timp acum (..) dar când o să mă mai eliberez, o să mă apuc de mișcare.”, a mai scris Gina Pistol pe Instagram, la o lună după naștere.

De curând, a mărturisit că își dorește să-și recapete abdomenul cu pătrățele, pe care-l avea dinainte de a fi mamă.

ADVERTISEMENT
Tags: