Life

Se căsătoresc Smiley și Gina Pistol? „Este doar o formalitate pentru noi”

Smiley și Gina Pistol au făcut declarații despre momentul în care se vor căsători. Artistul a explicat că, pentru ei, actul de căsătorie este doar o formalitate, având în vedere că sunt deja o familie cu un copil.
22.06.2022 | 12:43
Se casatoresc Smiley si Gina Pistol Este doar o formalitate pentru noi
Smiley și Gina Pistol, declarații despre căsătoria lor. Foto: Colaj Fanatik / Instagram
ADVERTISEMENT

Smiley a vorbit despre căsătoria cu Gina Pistol. Cei doi sunt împreună de ani buni, dar nu au ajuns în fața altarului.

Se căsătoresc Smiley și Gina Pistol? Răspunsul artistului

Smiley a vorbit despre nunta cu Gina Pistol. Artistul a declarat că nu știe când se va căsători cu mama fetiței lui deoarece se consideră deja o familie chiar și fără aceste acte.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, Smiley a spus că nunta este doar o formalitate pentru el și Gina Pistol în acest moment, mai ales că au împreună și un copil.

„Nu știu ce să zic. Noi ne vedem ca o familie. Căsătoria cred că este doar o formalitate pentru noi în acest moment, dar o să vă anunțăm.”, a declarat Smiley în cadrul emisiunii Xtra Night Show.

ADVERTISEMENT

Totuși, Smiley a precizat că dacă se decide să o ia de nevastă pe Gina Pistol, va anunța acest lucru.

La rândul ei, și partenera de viață a lui Smiley a declarat că sunt deja ca și căsătoriți, iar nunta va avea loc la momentul potrivit, a explicat prezentatoarea de la Chefi la cuțite.

ADVERTISEMENT

„Noi suntem ca și căsătoriți. Când o să fie timpul potrivit. Ne este foarte bine așa cum suntem, cu acte și fără acte”, a spus Gina Pistol.

Smiley și Gina Pistol călătoresc peste tot cu fetița lor

Indiferent că au sau nu actele care să dovedească o căsătorie, Gina Pistol și Smiley se înțeleg de minune. Aceștia au sărbătorit-o de curând pe fetița lor, care a împlinit un an de zile.

ADVERTISEMENT

Mai mult, tatăl lui Josephine spunea că este un copil foarte cuminte și tocmai de aceea au putut să călătorească în mai multe țări cu ea.

Smiley și Gina Pistol chiar s-au gândit la viitorul fiicei lor și la momentul în care aceasta va împlini 18 ani, având deja un cadou pentru Josephine, pentru momentul în care aceasta va sărbători vârsta majoratului.

Cuplul a făcut o filmare specială pe care să i-o arate fetiței atunci când ea va avea vârsta de 18 ani.

ADVERTISEMENT