Life

Gina Pistol și Smiley vor deveni oficial o familie? Ce susținea artistul despre blondină: “Nu exclud căsătoria”

14.03.2021 | 16:57
Gina Pistol si Smiley vor deveni oficial o familie Ce sustinea artistul despre blondina Nu exclud casatoria
ADVERTISEMENT

Gina Pistol și Smiley devin oficial o familie cu acte în regulă? Prezentatorul de la Românii au Talent și superba vedetă Antena 1 trăiesc poate cea mai frumoasă perioadă a vieții lor, după ce blondina a adus-o pe lume pe fetița lor.

Momentul cu adevărat magic a avut loc la începutul săptămânii trecute, când vedetele au făcut cunoștiță cu micuța al cărui nume încă nu a fost dezvăluit. Smiley și Gina Pistol au fost copleșiți de emoțiile ce au venit la pachet cu nașterea, fiind un detaliu observat de toată lumea și în cel mai nou videoclip postat de vedete în mediul online.

ADVERTISEMENT

Totodată, cântărețul de 37 de ani a susținut că nu va mai avea nicio reprezentație muzicală în acest sezon, deoarece își dorește să nu rateze vreo clipă alături de fetița lui. În plus, acesta i-a dedicat micuței și o melodie emoționantă, lansată la doar trei zile de când a devenit tătic pentru prima oară.

Ce susținea Smiley despre căsătoria cu Gina Pistol, chiar înainte să devină tătic

Melodia “Până la tine” i-a fost dedicată fetiței sale de către Smiley, fiind o lansare cu totul specială și care i-a emoționat profund pe fanii solistului. Mai mult, artistul și Gina Pistol ar putea face pasul cel mare, cel prin care să își unească destinele în fața lui Dumnezeu, odată ce au devenit o familie în acest mod foarte frumos.

ADVERTISEMENT

Totul chit că între ei nu pare să fi fost tocmai dragoste din primele momente, iar lucrurile s-au desfășurat treptat, odată cu trecerea timpului. Mai mult, este cunoscut că atunci când au recunoscut oficial că formează un cuplu a fost și când Gina Pistol a confirmat că va deveni mămică.

Relația lor este una deja de lungă durată și a început cu aproximativ patru ani în urmă. În clipa în care au anunțat că “vom fi trei”, cele două vedete erau împreună de trei ani. La rândul său, Smiley nu a negat vreodată că partenera lui de viață ar putea să îi preia și numele de familie, fie că își dorește să îmbrace costumul de mire. De aceea, mulți dintre fanii lor au considerat că odată cu venirea pe lume a micuței, ei ar putea să devină oficial în acte o familie.

ADVERTISEMENT
Gina Pistol și Smiley vor deveni oficial o familie Ce susținea artistul despre blondină Nu exclud căsătoria
Smiley și Gina Pistol ar putea deveni o familie cu acte în regulă (sursă foto: Instagram)

“M-am îndrăgostit de Gina treptat, nu a fost o dragoste la prima vedere. Ne simpatizam de la distanță. Niciodată nu m-am gândit pentru că ori eram eu într-o relație, ori ea, ori amândoi. Treptat a venit totul, natural. (…) E o fată cu suflet mare, foarte empatică și sensibilă, cumva băiețoasă, de gașcă, mă echilibrează foarte tare. Nu pune niciun fel de presiune, știind programul meu și știind ce vreau să fac, mă sprijină.

De multe ori nu are cu ce să mă ajute efectiv. Dar mă ajută pur și simplu pentru că nu pune presiune. Nu pune întrebări, nu îmi cere socoteală pentru nopțile sau orele petrecute la studio. Are foarte multe calități ca femeie și ca om (…) Nu exclud căsătoria”, transmitea Smiley înainte să devină oficial tătic de fetiță, într-un podcast.

ADVERTISEMENT

“Iubitule, dacă fiică-ta o să semene cu mine, agitată, ai încurcat-o”, susținea și Gina Pistol în spirit de glumă despre viitoarea lor fetiță, în urmă cu câteva săptămâni.

ADVERTISEMENT