Life

Gina Pistol, umilită de fani. Ce mesaje a primit prezentatoarea TV: ”Doamne ferește!”

05.02.2021 | 13:32
Gina Pistol umilita de fani Ce mesaje a primit prezentatoarea TV Doamne fereste
ADVERTISEMENT

Gina Pistol a fost criticată dur de una dintre fanele sale de pe rețelele de socializare, o femeie umilind-o legat de atitudinea pe care o are de când a rămas însărcinată. Internauta i-a reproșat că au mai fost persoane în situația ei. 

Prezentatoarea de la „Chefi la cuțite” nu a stat prea mult pe gânduri și a răbufnit. Blondina a postat mesajele dure pe care le-a primit de la fană, încercând că demonstreze că nu se lasă afectată de astfel de reacții și răutăți gratuite din partea oamenilor.

ADVERTISEMENT

Iubita lui Smiley a mărturisit că a luat această decizie pentru a le arăta tuturor că unele persoane nu au niciun fel de jenă sau rușine când vine vorba de a adresa cuvinte urâte la adresa celor din jur. Așa că Gina Pistol a publicat mesajele primite.

Gina Pistol, replică dură la adresa unei fane. Vedeta a postat mesajele primite

„Ce te mai (…) pe tine… erai faină înainte de sarcină” și „Ce te mai (…) pe tine… toată lumea a fost însărcinată”, au fost mesajele private primite de Gina Pistol de la „doamna” Mariana, pe pagina sa de Instagram.

ADVERTISEMENT

Moderatoarea de la „Asia Express” a ținut să-i dea o lecție acestei persoane, care are o problemă cu (…). Vedeta a venit și cu o replică în acest sens, vorbind despre situația în care a fost pusă.

Blondina este convinsă că unii oameni spun lucruri aiurea, fără să le gândească și nu se gândesc că acele vorbe îi reprezintă mai mult decât pe cea care este acuzată.

ADVERTISEMENT

„Deci, uneori, oamenii spun lucruri trăsnite! Las special numele, că poate așa li se face un pic de jenă, mă gândesc eu, nu știu. Mă, da’, sunt oameni cu părul alb, oameni care au copii, oameni care au nepoți.

Toți avem simpatii și antipatii, dar mie mi-ar fi jenă vreodată să las un mesaj cuiva urât sau un comentariu, pentru că, până la urmă, este vorba despre mine! Nu despre persoana respectivă!

ADVERTISEMENT

Tot timpul le spun asta! Ceea ce spui despre mine nu mă definește, însă, te definește pe tine! Dar, trebuie să ai și minte să înțelegi. Doamne ferește!”,  a spus Gina Pistol pe Instagram.

ADVERTISEMENT