Fotbal intern

Giovanni Becali a plecat în Anglia să negocieze transferul lui Florinel Coman. „Da, l-am propus la Crystal Palace!” Exclusiv

10.08.2020 | 16:40
Giovanni Becali a plecat in Anglia sa negocieze transferul lui Florinel Coman Da lam propus la Crystal Palace Exclusiv
ADVERTISEMENT

Florinel Coman la Crystal Palace? Mijlocașul de 22 de ani chiar are o șansă să se transfere de la FCSB în perioada imediat următoare. Impresarul jucătorului, Giovanni Becali este plecat din țară pentru a negocia mutarea „perlei” vărului Gigi Becali.

FANATIK a discutat cu Giovanni Becali pentru a lămuri o informație apărută în presa angleză în ultimele ore, anume că Florinel Coman s-ar putea transfera în Premier League, la Crystal Palace.

ADVERTISEMENT

Florinel Coman de la FCSB la Crystal Palace?! Giovanni Becali confirmă interesul englezilor: „Da, așteptăm acum răspunsul lor”

Finala de Cupă câștigată de FCSB în fața celor de la Sepsi Sf. Gheorghe (1-0) ar putea fi ultima partidă a lui Florinel Coman în tricoul roș-albaștrilor. Crystal Palace îl are în vizor pe mijlocaș pentru un transfer care, financiar, ar satisface pretențiile lui Gigi Becali.

Impresarul jucătorului de 22 de ani, Giovanni Becali, este plecat din țară pentru a negocia mutarea lui Florinel Coman de la FCSB. FANATIK a discutat cu acesta pentru a afla ultimele amănunte.

ADVERTISEMENT

Da, sunt plecat din țară, dar nu pot să vă spun mai multe. Este adevărat că l-am propus pe Florinel Coman la Crystal Palace, iar acum așteptăm back-up-ul lor. Mutarea depinde de unele detalii, dar se discută”a declarat Giovanni Becali în exclusivitate pentru FANATIK.

13,5 milioane de euro, prețul transferului lui Florinel Coman la Crystal Palace? „Nu vorbim acum de sume, dar vedem!”

Informația interesului celor de la Crystal Palace pentru Florinel Coman, apărută în presa engleză în cursul dimineții, venea cu două amănunte. Mutarea s-ar putea face în cazul în care Palace va renunța la Wilfried Zaha, iar prețul transferului lui Coman ar fi de 12 milioane de lire sterline. Adică aproape 13,5 milioane de euro!

ADVERTISEMENT

Nu pot să vorbesc despre sume de transfer în acest moment. L-am propus și vedem ce decizie iau cei de la Palace. V-am spus la începutul verii că sunt șanse mari ca Florinel să plece și nu prea au crezut unii”, a completat Giovanni Becali.

Giovanni Becali pentru FANATIK, pe 1 iunie 2020: „Gata! Vine surpriza! În vara asta Florinel pleacă sigur”

Într-adevăr, înainte să se reia sezonul în Liga 1, după pauza provocată de pandemie, Giovanni Becali a făcut un anunț surprinzător pentru site-ul nostru.

ADVERTISEMENT

„Gata, vine surpriza! Vă spun sigur că Florinel Coman pleacă de la FCSB în vara asta! Mai aveți doar puțină răbdare. Eu chiar cred de data asta că Florinel va pleca și Gigi va fi foarte mulțumit cu suma pe care o va obține pentru Coman”, spunea impresarul pe 1 iunie 2020.

Florinel Coman a fost unul dintre cei mai buni jucători ai celor de la FCSB în ultimul sezon, cifrele propunându-l pentru un transfer. Nu s-a realizat nimic până acum și pentru că Gigi Becali a ținut la preț.

Acum, patronul FCSB a fost sfătuit să accepte orice propunere cu minim 10 milioane de euro pentru jucătorul său, care se află într-un moment bun al carierei.

Gigi Becali a refuzat transferul lui Florinel Coman la Sporting Lisabona pentru 8 milioane de euro

Când a vorbit despre Florinel Coman, Gigi Becali avansa mereu un preț de 15-20 de milioane de euro. Acesta este și motivul pentru care patronul nu a fost de acord cu transferul mijlocașul său la Sporting Lisabona toamna trecută, când portughezii ofereau „doar” 8 milioane de euro.

Florinel Coman a avut ofertă de 8, apoi de 9 milioane de euro de la Sporting Lisabona. Prima dată toți banii, apoi 9 milioane în două tranșe. Echipele interesate de Coman au fost din Portugalia. Și Benfica a fost. Am vorbit cu Rui Costa, care e director sportiv.

Dacă Sporting îl vindea pe Bruno Fernandes, pe care au cerut 60-70 de milioane de euro, atunci poate ajungeau la 12-15 milioane pentru Coman. Atât de interesați au fost. Gigi a cerut 10 milioane, plus bonusuri, plus nu știu ce. Poate a făcut bine Gigi. E alt Coman acum. E cuminte, viață privată acum, că ieșiseră tot felul de povești că e nu știu cum Coman, declara Giovanni Becali la Digi Sport Matinal.

  • 5,5 milioane de euro este cota actuală a lui Florinel Coman, cu 500.000 de euro mai mică decât în martie 2020 când s-a oprit fotbalul
  • 3 meciuri pentru echipa națională a României are Coman la 22 de ani împliniți pe 10 aprilie
ADVERTISEMENT