Sport

Giovanni Becali anunță transferuri importante din SuperLiga: „Curând, alți jucători români vor ajunge în Europa”

Giovanni Becali (70 de ani) aruncă bomba în presa din Italia. Ce super-transferuri pregătește impresarul. Mai mulți jucători din SuperLiga pot ajunge la echipe din Europa.
11.03.2023 | 00:10
Giovanni Becali anunta transferuri importante din SuperLiga Curand alti jucatori romani vor ajunge in Europa
Giovanni Becali a vorbit despre viitorul lui Moruțan la Pisa. Ce a spus impresarul despre transferul definitiv al lui Sorescu la FCSB. Sursă foto: captură Digi Sport.
ADVERTISEMENT

Giovanni Becali a fost implicat în cele mai importante transferuri din istoria fotbalului românesc, iar impresarul pregătește și alte mutări interesante în această vară.

Giovanni Becali, declarații în presa din Italia despre jucătorii români

Giovanni Becali știe care e condiția obligatorie pentru ca Dennis Man și Valentin Mihăilă să își atingă potențialul maxim: „Man este un jucător extrem de talentat, dar trebuie să fie sută la sută, la fel ca Mihăilă, pentru a merge mai departe”.

ADVERTISEMENT

Cunoscutul om de fotbal are și un sfat pentru conducerea „cruciaților”: „Parma a cheltuit mulți bani, dar au nevoie de mai mulți experți în fotbal. Președintele clubului este foarte bogat, dar trebuie să fie abordat de mai mulți experți pentru a crea o echipă care poate reveni în Serie A”.

Ioan Becali a lăudat patru jucători de echipă națională, însă anunță transferuri spectaculoase: „Sunt doi jucători talentați la Pisa (n.red. Olimpiu Moruțan și Marius Marin) și alți doi la Parma (n.red. Dennis Man și Valentin Mihăilă). Curând, alți jucători români vor ajunge în Europa”, a spus impresarul, potrivit TuttoMercatoWeb.

ADVERTISEMENT

Giovanni și Victor Becali au reușit transferul iernii în fotbalul românesc

Ultimul transfer de răsunet din SuperLiga a fost realizat tot de Giovanni și Victor Becali și a fost anunțat la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI: Alexi Pitu a plecat la Girondins Bordeaux pentru două milioane de euro.

FCSB e cu echipa cu cei mai mulți jucători interesanți pe piața internațională. Malcom Edjouma, Adrian Șut, Andrei Cordea, Florinel Coman, Darius Olaru și Octavian Popescu fiind principalele produse de export și sunt deja urmăriți de cluburi din străinătate.

ADVERTISEMENT

Cum vede Giovanni Becali fotbalul italian: „Trebuie să se întoarcă acolo unde a fost în urmă cu 15-20 de ani”

Giovanni Becali e convins că Serie A va fi un campionat din ce în ce mai puternic și consideră că Napoli este un model de urmat. „Napoli merită să câștige Scudetto. Spaletti a făcut ceva extraordinar pentru că a luat o echipă fără nume mari, a readus jucători foarte importanți și clubul va lua foarte mulți bani pe ei dacă va decide să îi vândă pe viitor. 

Fotbalul italian trebuie să se întoarcă acolo unde a fost în urmă cu 15-20 de ani. A cedat teren față de fotbalul englez, german și francez, dar văd ușor-ușor că își revine și nu contează că sunt șefi chinezi sau americani: trebuie să fie din nou sus și cred că se va întâmpla asta.

ADVERTISEMENT

Giovanni Becali are și un antrenor preferat: „Spaletti este profesorul, ceea ce a făcut va fi foarte dificil pentru orice alt antrenor. Sper că va fi un exemplu pentru ceilalți: Spaletti are un director sportiv bun la Napoli, jucători bun și uite unde a ajuns”. 

ADVERTISEMENT