Fotbal intern

Giovanni Becali despre vânzarea lui Dinamo: „Cluburile nu se cumpără prin presă. E simplu la Dinamo: vii cu 2,7 milioane de euro plus leul simbolic!”

02.05.2020 | 20:35
Giovanni Becali despre vanzarea lui Dinamo Cluburile nu se cumpara prin presa E simplu la Dinamo vii cu 27 milioane de euro plus leul simbolic
ADVERTISEMENT

Giovanni Becali a vorbit despre vânzarea lui Dinamo și a explicat motivul pentru care „câinii” nu au reușit să își găsească un nou investitor, făcând o comparație despre cum a fost cumpărat Newcastle.

Giovanni Becali a vorbit despre vânzarea lui Dinamo

Giovanni Becali a vorbit despre vânzarea lui Dinamo și nu înțelege implicarea lui Ioan Andone în tranzacția clubului cu fondul de investiții spaniol: „Pe unul dintre investitorii de la Dinamo îl știu, e un fost canotor. E adevărat că a adus jucători în Spania, dar nu a fost impresarul direct. 

ADVERTISEMENT

Eu nu înțeleg poziția lui Ioan Andone, care a aruncat benzină pe foc și i-a făcut pe fani să credă că o să vină cine știe ce barosan.

Cluburile nu se cumpără prin presă, cum a făcut prințul Arabiei Saudite cu Newcastle, la noi apar speculațiile. Lucrurile sunt foarte clare din partea lui Ionuț Negoiță, adică 2.700.000 de euro, plus leul simbolic.

ADVERTISEMENT

Un investitor serios nu ar fi făcut alarma asta, nu înțeleg de ce s-a băgat Andone să dea speranțe fanilor lui Dinamo. Tot săracii suporteri au dat bani pentru licență, pe care și-au luat-o alaltăieri”, a mai spus Giovanni Becali la TV DigiSport.

„Dinamo trăiește din ce am vândut noi!”

„De fapt Dinamo a trăit pe ce am vândut noi. Când l-am dat pe Mahlangu cu 400.000 și ceva de mii de euro, s-au ridicat de zici că l-am dat pe Pele. Acum nici nu se mai aude ceva de el.

ADVERTISEMENT

I-am zis lui Negoiță că a reușit să câștige de două ori campionatul U19 și i-am zis să le dea 2-3.000 de euro pe lună, iar baza să fie tineretul alături de câțiva bătrânei”,  a continuat Giovanni Becali.

„Jucătorii mei de la Dinamo au salarii modeste de 1.000, 1.500, maxim 2.500 de euro, restul străinilor au 9-10.000 de euro. I-am zis și lui Bratu la ce îți trebuie Axente la 31 de ani să-i dai 9.000 de euro când îl ai pe Neicuțescu sau alții.

ADVERTISEMENT

Toți care vin la Dinamo se laudă că fac și dreg cu jucătorii tineri, dar niciunul n-a profitat de șansa pe care au avut-o cum a făcut Reghecampf la FCSB. A ascultat de Gigi și i-a fost bine, degeaba îl critică lumea pe Gigi”, a mai zis impresarul.

ADVERTISEMENT