Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Giovanni Becali laudă rezistenţa lui Edi Iordănescu: “Îl poate egala pe taică-său!”

Giovanni Becali îi laudă rezistența lui Edi Iordănescu și este de părere că selecționerul României poate să își depășească tatăl în performanțele de la echipa națională.
21.11.2023 | 10:45
Giovanni Becali lauda rezistenta lui Edi Iordanescu Il poate egala pe taicasau
Giovanni Becali îi laudă rezistența lui Edi Iordănescu și este de părere că selecționerul României poate să își depășească tatăl în performanțele de la echipa națională. Sursa Foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

România s-a calificat la Euro 2024 după meciul cu Israel, scor 2-1. Cu doar un egal în meciul cu Elveția, “tricolorii” vor câștiga și grupa din preliminariile pentru Campionatul European din Germania. În urma performanței, Giovanni Becali îi laudă rezistența lui Edi Iordănescu și este de părere că selecționerul României poate să îl depășească pe Anghel Iordănescu.

Giovanni Becali laudă rezistenţa lui Edi Iordănescu

La FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, Giovanni Becali îi laudă rezistența lui Edi Iordănescu. Impresarul este de părere că selecționerul naționalei poate să îl depășească pe Anghel Iordănescu în performanțele realizate alături de echipa României.

ADVERTISEMENT

“Munca asiduă la cluburile unde joacă jucătorii vor decide dacă vom fi în stare. Avem destui jucători afară care joacă, nu la echipe importante, dar joacă afară, totuși. E puțină diferență între mentalitatea formațiilor din campionatul nostru și echipele de afară. Chiar dacă nu sunt echipe de top. 

(n.r. E meritul lui Edi Iordănescu în primul rând?) Normal, Edi se confundă cu grupul. El a format acest grup. A suportat toate criticile posibile și imposibile, a ținut capul jos, a ținut-o cu a lui și a format acest grup care până la urmă are tot meritul.

ADVERTISEMENT

În primul rând meritul lui Edi, pentru că a rezistat. Alți antrenori…E adevărat că a avut și încrederea necesară. L-a avut pe tatăl său în spate care l-a încurajat. Cred că poate să îl poate egala pe taică-său!”, a spus Giovanni Becali.

Doi jucători l-au impresionat pe “Don Giovanni”

Giovanni Becali a mai discutat și de cei doi jucători care l-au impresionat în meciul cu Israel. La FANATIK SUPERLIGA, impresarul susține că atacanții Pușcaș și Drăguș sunt doi componenți importanți în lotul echipei naționale.

ADVERTISEMENT

“Exact Pușcaș care a fost atât de mult bombardat a jucat cu el. Toată lumea s-a mirat. A jucat cu Pușcaș, un jucător care are experiență de 9-10 ani în străinătate. E crescut în Italia, e un vulpoi.

E adevărat că nu are toate calitățile unui atacant de clasă. A marcat primul gol care ne-a dat aripi. Pentru mine surpriza a fost Drăguș. A jucat și în Italia, a jucat și la Standard Liege…l-a cules Șumudică și l-a revitalizat”, a mai spus Giovanni Becali.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI este în direct în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30, pe site-ul nostru. Emisiunea va fi în premieră de la ora 17:30 și pe canalul de YouTube, dar și pe pagina de Facebook.

Giovanni Becali, reacție după calificarea României la Euro 2024

ADVERTISEMENT