Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Dennis Man, transfer fabulos! Giovanni Becali: „De abia aştept! Se va bate recordul”

Dennis Man va fi cel mai tare transfer al României! Giovanni Becali a dezvăluit ce urmează pentru omul numărul 1 de la Parma.
20.11.2023 | 12:49
Dennis Man transfer fabulos Giovanni Becali De abia astept Se va bate recordul
Dennis Man, transfer fabulos de la Parma: „De abia aştept! Se va bate recordul” FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

Se pregătește un transfer fabulos pentru Dennis Man. Giovanni Becali a intervenit telefonic în cea mai recentă ediție de FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI și a dezvăluit Parma va da lovitura cu internaționalul român.

Dennis Man, transfer fabulos. Giovanni Becali: „Record pentru fotbalul românesc. La nivel de Chivu și Mutu”

Dennis Man (25 de ani) face un sezon excepțional la Parma, echipă care conduce ierarhia în Serie B și are mari șanse să promoveze anul viitor. Ar putea fi ultimul campionat pentru extrema dreaptă pe „Ennio Tardini”. În nouă meciuri jucate pentru „cruciați” în acest sezon, Man a reușit nu mai puțin de șase goluri și un assist.

ADVERTISEMENT

„La iarnă nu, pentru că Parma joacă pentru promovare și cred că va promova. E anul Parmei. E adevărat Mihăilă a avut niște accidentări mai lungi.

Are ghinioane. Se accidentează tot timpul. I-am zis să se ducă la Muntele Athos când e liber să stea două zile acolo pentru că e prea pedepsit.

ADVERTISEMENT

Man a avut o mică accidentare care l-a încurcat să vină la națională, dar cred că amândoi vor pune umărul la promovarea echipei în Serie A. După aceea, cu Parma în Serie A, vedem ce se va întâmpla. Ei mai rămân cu doar un an de contract cu Parma.

Man dacă mai marchează 5-6 goluri până la finalul campionatului și intră cu Parma și se duce și la Europene, probabil va fi transferul cel mai spectaculos al fotbalului românesc.

ADVERTISEMENT

Chiar mai spectaculos decât Chivu, Mutu, cam pe acolo. Nu putem să vorbim acum de sume. (n.r. – suma record în fotbalul românesc?) Cred”, a declarat Giovani Becali, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Dennis Man evoluează la Parma din ianuarie 2021, atunci când italienii au plătit 13 milioane de euro pentru transferul său de la FCSB. În prezent, atacantul în vârstă de 25 de ani este cotat de transfermarkt.com la 3,5 milioane de euro. El mai are contract cu Parma până în vara lui 2025.

ADVERTISEMENT

În fiecare luni, marți și vineri, FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI se vede LIVE și în exclusivitate pe FANATIK.RO. Emisiunea se poate vedea, în aceeași zi, în premieră, de la 17:30, pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

TRANSFERUL cu care Dennis Man IL SURCLASEAZA pe Radu Dragusin | DEZVALUIREA lui Giovanni Becali

ADVERTISEMENT