Giovanni Becali reacționează după scandalul Florinel Coman. „E clar că l-au păcălit! Dar astea contează la un transfer afară” Exclusiv

EXCLUSIV FANATIK
Razvan Nicolae    Cristi Coste   
în FCSB
23/02/2021, 15:20
Giovanni Becali reacționează după scandalul Florinel Coman. „E clar că l-au păcălit! Dar astea contează la un transfer afară” Exclusiv EXCLUSIV FANATIK
Giovanni Becali reacționează după scandalul Florinel Coman. „E clar că l-au păcălit! Dar astea contează la un transfer afară”

Giovanii Becali a reacţionat pentru FANATIK după scandalul în care a fost implicat Florinel Coman. Jucătorul de la FCSB s-a ales cu dosar penal pentru conducerea a unui autovehicul fără a avea permis de conducere.

Prima reacţie a lui Giovanni Becali după scandalul Florinel Coman

“Îmi pare rău de ce i s-a întâmplat lui Florinel Coman, am aflat și eu imediat după ce a apărut nebunia. Nu sunt în țară, dar am auzit toată povestea. Eu sunt convins că a fost păcălit de unul, de altul, care i-au spus că e bine să-și ia permis de acolo, din Ucraina.

Ce să mai facă acum? O să fie un proces probabil, o să-și ia o amendă și trebuie să meargă înainte. Problema lui cea mai importantă este să se pună pe picioare cât mai repede și să joace bine.

De asta are nevoie ca să se transfere afară. El a avut o accidentare tare ciudată, s-a zis că stă o săptămână și a stat vreo trei luni. Și uite ce greu reintră în forma de competiție.

E adevărat că managerii de afară se uită la orice amănunt, inclusiv la aceste probleme extra-sportive, și contează totul. Dar cel mai important pentru el este să joace fotbal, să o facă bine, să dea goluri. Nu am vorbit cu el, a făcut-o fratele meu Victor și i-a transmis să fie puternic și să-și revină. Asta e cel mai important”, a spus în exclusivitate Giovanni Becali pentru FANATIK.

Nu este prima oară când Giovanni Becali trage un semnal de alarmă în privinţa vieţii extrasportive a lui Florinel Coman

Giovanni Becali a mai tras un semnal de alarmă în privinţa vieţii extrasportive a lui Florinel Coman, când spunea, în luna mai a anului trecut, că sunt antrenori din străinătate care nu privesc cu ochi buni ceea ce face fotbalistul în afara gazonului.

“Mai sunt și bețe în roate de pe undeva. Alți manageri cărora nu le convine, că nu are viață bună, extrasportivă, că nu știu ce”, spunea Giovanni Becali în urmă cu aproape un an.

În 2019, înainte de semifinala România U21 – Germania U21, versiunea germană a site-ului goal.com îi făcea un portret nu foarte favorabil lui Florinel Coman. Nemţii susţineau că jucătorul FCSB nu este un model de urmat pentru ceilalţi jucători.

“Lui Florinel Coman îi place să petreacă și îi plac și țigările. Nu este un model, dar este unul dintre cele mai mari talente din echipa României U21”, titrau nemţii în iunie 2019.


  • (P) Cota BETANO pentru FC Botoșani – FCSB: 2,00 este cota pentru „2 solist”. Vezi aici toate cotele!

Închide ×