Sport

Giovanni Constantino exultă după FC U Craiova – FCSB 2-0: „O victorie istorică!”

Giovanni Constantino exultă după victoria obținută de FC U Craiova pe teren propriu în duelul din Cupa României Betano cu FCSB, scor 2-0.
08.12.2023 | 00:25
Giovanni Constantino exulta dupa FC U Craiova  FCSB 20 O victorie istorica
Giovanni Constantino exultă după FC U Craiova - FCSB. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Antrenorul italian al oltenilor consideră că victoria obținută de jucătorii săi este una istorică și consideră că elevii săi au înțeles perfect ceea ce le-a transmis înaintea confruntării cu FCSB.

Giovanni Constantino exultă după FC U Craiova – FCSB

Giovanni Constantino exultă după victoria obținută de FC U Craiova pe teren propriu în Cupa României Betano contra FCSB-ului, felicitându-și jucătorii pentru felul în care au evoluat:

ADVERTISEMENT

„Este o victorie istorică pentru clubul nostru. După meciul cu U Cluj, jucătorii au înțeles că trebuie să dea mai mult. A fost singurul meci în care nu am jucat bine, cel cu U Cluj. 

Azi am jucat bine. Noi suntem o echipă. E important să avem mentalitatea de a fi o echipă, de a juca colectiv. Meciul cu Botoșani este important în acest moment pentru noi”.

ADVERTISEMENT

„Am meritat victoria!”

Aurelian Chițu, atacantul lui FC U Craiova, a vorbit la finalul meciului cu FCSB și a spus că echipa sa a meritat victoria: Am făcut și astăzi un meci bun, la fel cum am făcut și cu Sepsi.

Suferim puțin în deplasare, dar acasă jucăm destul de bine. Sperăm ca pe viitor să jucăm bine și în deplasare. Ne-am propus să scoatem maximum în acest final de an. 

ADVERTISEMENT

Primul meci l-am trecut cu bine, mai urmează 3 și vrem același lucru. E o satisfacție foarte mare, noi și toti cei din club ne-am dorit foarte mult să trecem mai departe. Suntem toți bucuroși”.

„Toți jucătorii de la FCSB sunt de valoare, nu contează cine joacă. Cred că am fost mai buni și am meritat victoria. Urmează cel mai important meci, cel cu Botoșani. Ne dorim cele 3 puncte”, a mai spus Aurelian Chițu la finalul meciului.

ADVERTISEMENT

Ambele goluri ale oltenilor au fost marcate spre finalul primei părți. Juan Bauza a deschis scorul în minutul 40, iar la patru minute distanță, Benjamin Van Durmen reușea să majoreze scorul pentru FC U Craiova.

ADVERTISEMENT
Tags: