Sport

Giovanni Costantino, mesaj pentru Mutu înainte de FC U Craiova – CFR Cluj: „Are un avantaj”

Adrian Mutu i-a transmis un mesaj lui Giovanni Costantino înainte de FC U Craiova 1948 - CFR Cluj, iar italianul așteaptă întâlnirea cu „Briliantul”.
17.02.2024 | 10:42
Giovanni Costantino mesaj pentru Mutu inainte de FC U Craiova  CFR Cluj Are un avantaj
Giovanni Costantino, mesaj pentru Mutu înainte de FC U Craiova - CFR Cluj: „Are respectul meu”. sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

FC U Craiova 1948 și CFR Cluj se întâlnesc sămbătă, de la ora 21:30, pe stadionul din Cetatea Băniei, iar Giovanni Costantino se gândește la cele trei puncte. „Briliantul” i-a transmis un mesaj antrenorului italian înaintea confruntării, iar acesta la rândul său îl laudă pe „Briliant”.

Giovanni Costantino, mesaj pentru Mutu înainte de FC U Craiova – CFR Cluj: „Are respectul meu”

FC U Craiova 1948 țintește cele trei puncte din confruntarea cu CFR Cluj, iar Giovanni Costantino are un mesaj clar. Adrian Mutu îi cunoaște pe jucătorii grupării din Bănie, însă antrenorul italian se gândește să îl surprindă pe adversarul său.

ADVERTISEMENT

„Mâine jucăm o partidă foarte dificilă, jucăm cu o echipă importantă pentru fotbalul românesc din ultimii ani. Cred că este important ca suporterii noștri să vină la stadion. Au jucat trei partide cu Mutu, Rapid este o echipă bună după transferuri, cu Petrolul au câștigat în ultimul minut, iar cu Voluntari au înscris trei goluri în repriza a doua.

Nu este ușor pentru că au calitate, jucători de echipă națională. CFR este o echipă cu tradiție, iar pentru Craiova ar fi frumos o victorie. Adrian Mutu cunoaște jucătorii noștri, a fost aici antrenor și are un avantaj. Nu este un avantaj mare.

ADVERTISEMENT

Îl apreciez pe Mutu și are respectul meu, știu că apreciează munca mea. A fost un jucător incredibil în Italia la Juventus, Verona. Acum este un antrenor cu calitate cu experiențe la Rapid, FC Voluntari și Neftci. Sunt fericit că putem juca. Eu știu că el vorbește cu agenții, directori și a vorbit bine de munca mea la Craiova”, a spus Costantino.

Ce obiecte și-a propus Costantino la Craiova: „Sunt toate trei posibile”

Giovanni Costantino speră la calificarea în play-off și un loc în cupele europene, însă dorește să câștige și Cupa României Betano. Acesta și-a propus să învingă toate rivalele din SuperLiga ale celor de la FC U Craiova 1948 precum FCSB, Dinamo și CFR Cluj.

ADVERTISEMENT

„Sunt fericit pentru asta, sunt sigur că este un antrenor bun, dar mâine nu după e ok. Competiția pentru campionat este interesantă, CFR, FCSB și Rapid sunt trei echipe foarte bune. Nu este posibil să ai o predicție, dar este normal ca FCSB să fie favorită.

Play-off-ul, Europa și Cupa sunt trei obiective posibile. În Europa este sezonul istoric pentru echipa noastră, sperăm ca acesta să fie un alt sezon pentru echipa noastră. Sigur că avem nevoie să câștigăm mâine, după să vedem. Este incredibilă SuperLiga, plină de surprize cum ar fi Botoșani câștigă, Dinamon câștigă cu Farul.

ADVERTISEMENT

Obiectivul este să câștigăm cu FCSB, Dinamo și CFR pentru mine nu este o surpriză, deoarece avem o echipă cu calitate. Cupa României nu este mâine, să vedem mâine meciul din SuperLiga. Jucătorii mei sunt inteligenți, cred că jucătorii noștri au calitate și nu este necesar să vorbim despre asta. Dragul Albu a marcat un gol fantastic de la distanță cu Rapid.

Leo a marcat un gol incredibil cu Sepsi, a atacat aria din propria experiență. Un gol de o inteligență incredibilă”, a declarat Giovanni Costantino la conferința de presă.

Delegare controversată la FC U Craiova – CFR Cluj: „Îl felicit, nu e nicio jignire”

Marian Barbu va arbitra confruntarea dintre FC U Craiova 1948 – CFR Cluj, iar centralul a avut un conflict cu Adrian Mititelu Jr la ultima partidă condusă. Adrian Mititelu știe cine este „vinovat” pentru delegarea controversată pentru partidă.

„Îl felicit pe președintele CCA, domnul Gabriel Bodescu, pentru delegarea aceasta! Nu e nicio jignire din partea mea, nu e niciun atac, doar spun și eu ceea ce am auzit despre delegări.

Vă spun sincer că eu aveam o părere foarte bună despre arbitrul Marian Barbu, chiar îmi plăcea. Până la acel meci cu UTA, în care chiar ne-a dezavantajat. Fiul meu a greșit atunci, a avut o reacție exagerata față de Barbu. Sper ca arbitrul să nu se lase influențat de acel episod, să nu fie ranchiunos și răzbunător!”, a spus Mitetelu pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT