Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Giuleștenii fac praf Peluza Nord a lui Mustață înainte de Rapid – FCSB. „Se uită și acum la Tom și Jerry! Dăm cu ei de pământ!” Video exclusiv

Liviu Ungurean a avut o replică dură, în direct la FANATIK SUPERLIGA, la comunicatul dat de Peluza Nord înainte de Rapid - FCSB.
21.04.2023 | 12:45
Giulestenii fac praf Peluza Nord a lui Mustata inainte de Rapid  FCSB Se uita si acum la Tom si Jerry Dam cu ei de pamant Video exclusiv
Rapidiștii anunță spectacol în tribune la partida cu FCSB. Sursă foto: Sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Peluza Nord a celor de la FCSB a reacționat printr-un comunicat de presă după ce a primit doar 600 de bilete pentru partida cu Rapid, din SuperLiga. Duelul este programat duminică, de la ora 20:30, pe stadionul Giulești. “Ultrașii” conduși de Gheorghe Mustață au venit cu acuze dure la adresa rapidiștilor.

Liviu Ungurean, liderul galeriei Rapidului, replică ironică pentru Peluza Nord a FCSB: “Un comunicat ca în Tom și Jerry. Ei există de 9 ani”

Fanii FCSB i-au numit “mincinoși” pe rivali pe motiv că au cerut în mai multe rânduri să li se ofere peluza întreagă acolo unde au jucat, dar nu aplică aceeași unitate de măsură și la derby-ul de duminică. În direct la FANATIK SUPERLIGA, Liviu Ungurean le-a dat răspunsul celor de la FCSB.

ADVERTISEMENT

Liderul de galerie al rapidiștilor a ironizat formularea aleasă de Peluza Nord în comunicat. “Incă din copilarie, iubitori de desene animate, iubitori ai cărtilor de povești, am privit cu bucurie către cei care ne povesteau cu patimă despre cât de mult luptă ei pentru o lume mai bună!”, este prima parte a comunicatului.

“Un comunicat ca în Tom și Jerry. Care copilăria lor? Că ei există de 9 ani… vorbesc de copilărie. Tom și Jerry, povești de adormit copiii tată. Cred că încă se uită la Tom și Jerry. Astea sunt tertipurile pe care le practică ei între ei. Nu mă bag, vreau să mă retrag din acest subiect.

ADVERTISEMENT

Liderul galeriei Rapidului spune că ar fi vrut mai mulți fani FCSB în Giulești, dar este convins de victorie: “Le dădeam toată peluza… Să dea cu ei de pământ”

Dacă era după mine le dădeam toată peluza. Sută la sută duminică va fi un meci foarte frumos. Așa ar trebui, să dea cu ei de pământ”, a declarat Liviu Ungurean, liderul suporterilor rapidiști, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI. VEZI VIDEO

Galeria Rapidului a ales ca, în formă de protest, să nu intre în peluză la meciurile cu Farul și Sepsi din acest sezon de SuperLiga. Asta pentru că organizatorii au refuzat să lase în tribune mai mulți fani decât cota de bilete care revenea oaspeților. Ambele partide au fost în cele din urmă pierdute de Rapid.

ADVERTISEMENT

Pentru partida din sezonul regular de pe Arena Națională, fanii rapidiști au primit 2400 de bilete, exact cota minimă care le revenea, 5 la sută din capacitatea stadionului. Cei de la FCSB au sperat că și partida din weekend, cu Rapid gazdă, se va juca tot pe Arena Națională. În cele din urmă, organizatorii au decis să rămână pe Giulești.

FCSB are nevoie de victorie pentru a se apropia de primele clasate, iar Rapidul vrea să iasă din criza în care se află

FCSB are mare nevoie de victorie în fața Rapidului pentru a continua lupta pentru titlu. În vreme ce giuleștenii, fără victorie în ultimele 6 runde, caută ieșirea din criză. FCSB este pe locul 3 în SuperLiga, cu 37 de puncte, două mai puține decât liderul Farul și unul sub CFR Cluj, echipa de pe locul 2. Rapid este pe 5 cu 28 de puncte.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA este live de la 10:30 în fiecare zi de luni până vineri, și poate fi urmărită pe site-ul FANATIK, dar și pe canalul de YouTube FANATIK, de la pagina de Facebook FANATIK la contul FANATIK de pe Tik-Tok. Și nu uitați pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial!

ADVERTISEMENT
Tags: