News

Glumă sinistră făcută de un bărbat rupt de beat! A anunțat că și-a omorât soția. „Ne-am mobilizat, să nu pățim ca la Caracal”

Glumă sinistră făcută de un bărbat din Medgidia care, rupt de beat, a anunțat că și-a omorât soția
25.09.2021 | 14:49
Gluma sinistra facuta de un barbat rupt de beat A anuntat ca sia omorat sotia Neam mobilizat sa nu patim ca la Caracal
ADVERTISEMENT

Vorbim despre o glumă deloc inspirată făcută de un individ care nu a stat o clipă pe gânduri și a alertat autoritățile din Constanța. Omul a sunat la 112 și le-a spus oamenilor legii că și-a omorât consoarta.

Totul s-ar fi petrecut luna trecută atunci când bărbatul s-a pus pe chefuit serios. De la pahar la pahar acesta a început să prindă și gustul glumelor. Una dintre ele nu a fost deloc inspirată.

ADVERTISEMENT

Glumă macabră făcută de un bărbat beat!

 „Am interceptat telefonul, am zis că poate, cine știe, victima a fost nu ucisă, poate a fost doar agresată și e în viață, și putem s-o ajutăm. Să nu pățim și noi ca la Caracal!”, a povestit Zafer Sadîc, procuror în cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, într-un interviu pentru portalul Replica.

De altfel, oamenii legii au pus în scenă o adevărată acțiune. Cercetări, interceptări, dar și desfășurări de forțe impresionante, toate au avut loc după telefonul acestuia.

ADVERTISEMENT

„În momentul în care dispecerul primește o sesizare, îl va sesiza pe polițistul competent, se va verifica informația.

Pentru că trebuie verificată să nu fie o glumă proastă. Pentru că au fost și glume proaste. Spre exemplu, luna trecută a fost un apel telefonic la 112: Domnule, mi-am ucis nevasta. În Medgidia. Și a închis telefonul”, a mai zis Zafer Sadîc

ADVERTISEMENT

„Vă dați seama cât de complicată este o astfel de situație. O fi faptă, nu o fi faptă. S-au făcut verificări, s-a depus efort.

Era în weekend. Au fost alertați polițiștii, investigatorii la nivel local, criminaliștii, procurorul…”, a continuat Zafer Sadîc.

ADVERTISEMENT

„Am interceptat telefonul, am zis că poate, cine știe, victima a fost nu neapărat ucisă, poate e doar agresată și e în viață, și putem s-o ajutăm.

Să nu pățim și noi ca la Caracal. În cele din urmă am identificat persoana în cauză. A fost o glumă proastă”, a mai adăugat acesta.

Vă readucem aminte că au trecut doi ani de zile de când Alexandra Măceşanu a sunat la 112. Tânăra i-a implorat pe oamenii legii să o ajute, dar aceștia nu au ajuns la timp.

Gheorghe Dincă, bărbatul din Caracal acuzat de DIICOT că le-a ucis pe Alexandra şi pe Luiza Melencu, e judecat în şedinţă secretă la Tribunalul Olt.

Din nefericire, în acest moment, procesul pare mai degrabă că bate pe pasul pe loc. De altfel, la jumătatea anului, mai exact pe 9 iunie, instanţa a amânat procesul, pentru a doua oară consecutiv.

ADVERTISEMENT