Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Gluma virală după UTA – Dinamo 2-1. „Rednic a făcut echipa ca să le dea o șansă”

Dinamo a pierdut din nou în SuperLiga, de data aceasta în deplasare cu UITA, motiv de glume pentru analiștii emisiunii FANATIK SUPERLIGA.
08.11.2023 | 09:18
Gluma virala dupa UTA  Dinamo 21 Rednic a facut echipa ca sa le dea o sansa
Giani Kiriță a glumit pe seama lui Mircea Rednic după UTA - Dinamo 2-1. foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Dinamo continuă „seria neagră” în care a intrat de mai bine de două luni și se apropie cu pași mari spre o nouă retrogradare. Luni seara, la Oradea, „câinii” lui Ovidiu Burcă au pierdut din nou în SuperLiga, 1-2 cu UTA, după un penalty acordat gazdelor cu VAR în prelungirile partidei.

Giani Kiriță, glume după UTA – Dinamo 2-1: „ Rednic a făcut echipa ca să le dea o șansă”

În ciuda rezultatului negativ înregistrat contra arădenilor, Dinamo nu a arătat rău în meciul de la Oradea. A deschis scorul prin Politic, a ratat alte câteva ocazii mari de gol, dar a plătit din nou tribut gafelor imense din apărare.

ADVERTISEMENT

După meci, Mircea Rednic a făcut spectacol în vestiarul echipei sale, la fel cum a făcut și Giani Kiriță în studioul emisiunii FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI când a comentat prestația jucătorilor lui Ovidiu Burcă. I-a analizat la sânge pe fiecare, dar a avut puterea să și glumească, pentru a mai îndulci gustul amar al înfrângerii.

„Știi cum mi s-a părut mie meciul de luni seara? Mi s-a părut că nea Mircea a făcut echipa, ca să și glumim puțin, că nea Mircea știe de glumă, mi s-a părut că a făcut echipa la modul «Haideți mă, dați goluri!».

ADVERTISEMENT

Ceva de genul acesta. Și nu am fost în stare să o băgăm în poartă din trei metri. Pe cuvântul meu… Și pe urmă, când a văzut că nu se poate, a zis «Aia e, haideți măi să-i batem!». Știi ce zic? Adică la modul ăsta, ca să mai și glumim puțin. I-ai avut în mână și nu ai putut să-i bați”, a spus Giani Kiriță la FANATIK SUPERLIGA.

Amintiri de la meciul de pomină Olanda – România de la Euro 2008

Declarația amuzantă a lui Giani Kiriță le-a dat posibilitatea celor prezenți în studio să-și aducă aminte de un alt meci de pomină, Olanda – România de la Euro 2008. Înaintea ultimei etape din grupă, „tricolorii” aveau nevoie de o victorie pentru a merge mai departe, în timp ce batavii erau deja în sferturi.

ADVERTISEMENT

„Îmi aduc aminte cum ne-au invitat olandezii… Faimosul meci cu Olanda de la Campionatul European din 2008, din Elveția. Când le ziceau ăia, olandezii, lui Piți, la jucători „Bateți-ne!”. S-au dat ăia la o parte, noi nimic, când au văzut «Băi, sunteți prea proști!».

Deci țin minte, se dădeau ăia la o parte și noi nu puteam să dăm gol. Și la un moment dat au spus olandezii, «Băi sunteți prea fraieri» și ne-au bătut”, a rememorat Horia Ivanovici acel meci de neuitat.

ADVERTISEMENT

„Atunci, Van Basten ne-a spus cu o zi înainte «Domne, vor juca și ceilalți». Ei își făcuseră maximum de puncte și, într-adevăr, au băgat tricourile de la 12 la 22. Deci el doar asta a făcut, i-a odihnit pe titulari”, și-a amintit și Alin Buzărin.

Vreți să aflați cele mai noi și mai tari informații din fotbalul românesc? Urmăriți emisiunea FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI și nu veți regreta! În fiecare luni, marți și vineri, de la 10:30, LIVE numai pe site-ul FANATIK.RO și în premieră de la 17:30 pe canalul de YouTube Fanatik și pe oagna de Facebook Horia Ivanovici.

Gluma virală a lui Giani Kiriță după UTA - Dinamo 2-1

ADVERTISEMENT