Sport

Faza care a decis meciul UTA Arad – Dinamo 2-1. Penalty acordat cu VAR după o analiză de 3 minute. Video

UTA Arad a primit un penalty cu VAR în prelungirile meciului cu Dinamo. Moroiță a arătat spre punctul cu var după ce a mers la monitorul de la marginea terenului.
06.11.2023 | 20:09
Faza care a decis meciul UTA Arad  Dinamo 21 Penalty acordat cu VAR dupa o analiza de 3 minute Video
Penalty acordat cu VAR pentru UTA Arad în finalul meciului cu Dinamo. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

Dinamo a ajuns la 10 meciuri consecutive fără victorie în toate competițiile. „Câinii” s-au împotmolit și la Oradea împotriva celor de la UTA Arad, scor 1-2, în ultima etapă a turului de campionat. Arădenii au beneficiat de un penalty acordat cu VAR în prelungirile meciului.

Faza care a decis meciul UTA Arad – Dinamo 2-1. Penalty acordat cu VAR după o analiză de 3 minute

Dinamo a deschis scorul repede în meciul de pe „Iuliu Bodola”. Dennis Politic a punctat în minutul 3, după un șut la colțul scurt. Deși a dominat prima repriză, „câinii” s-au văzut egalați înainte de pauză după golul lui Micovschi.

ADVERTISEMENT

În prelungirile partidei, Josue Homawoo a atins mingea cu mâna în careu după o centrare a lui Rareș Pop din corner. Faza a fost analizată în camera VAR de către George Găman. După aproximativ 3 minute de analiză, arbitrul din Craiova l-a chemat la margine pe Andrei Moroiță pentru a revedea faza la monitor.

După ce a revăzut faza, Andrei Moroiță nu a stat pe gânduri și a dictat lovitură de la 11 metri. Marcelo Freitas a luat mingea și a executat impecabil, deși Golubovic reușise să ghicească unde va trimite jucătorul brazilian. VEZI VIDEO AICI.

ADVERTISEMENT

Dinamo, 10 meciuri consecutive fără victorie în toate competițiile

Dinamo a ajuns la 10 meciuri consecutive fără victorie în toate competițiile, iar criza se adâncește pentru formația din Ștefan cel Mare. „Câinii” ocupă penultimul loc în clasament, cu doar 10 puncte după 15 etape.

Doar trei puncte o mai despart pe formația lui Ovidiu Burcă de ultimul loc ocupat de FC Botoșani. Golaverajul „alb-roșiilor” arată de-a dreptul dezastruos. Formația din Ștefan cel Mare are cel mai slab atac (9 goluri marcate) și a doua cea mai slabă apărare (26 de goluri primite).

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, pentru Dinamo urmează un program de foc, iar șansele de a părăsi zona roșie a clasamentului sunt din ce în ce mai mici. În etapa următoare, „câinii” merg pe „Ion Oblemenco” pentru duelul cu Universitatea Craiova.

Dinamo, program de foc după înfrângerea cu UTA Arad

Ulterior, după pauza pentru meciurile echipei naționale, Dinamo o înfruntă pe teren propriu pe FCSB. În acest an, Dinamo mai joacă în SuperLiga împotriva lui Sepsi (6 decembrie, deplasare), U Cluj (9 decembrie, acasă), FC Botoșani (16 decembrie, deplasare) și FC Voluntari (20 decembrie, acasă).

ADVERTISEMENT

Totodată, Dinamo o înfruntă în ultima etapă a grupelor Cupei României Betano pe Oțelul Galați. Formația lui Ovidiu Burcă este fără victorie de 9 etape.

ADVERTISEMENT