Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Gluma zilei înainte de FCSB – Rapid: „Gigi Becali, ofertat să vină antrenor în Giulești!”

Gheorghe Mustață, liderul Peluzei Nord, a intrat în direct la FANATIK SUPERLIGA și a avut un dialog savuros cu Robert Niță, care a oferit glumă zilei.
20.04.2024 | 08:38
Gluma zilei inainte de FCSB  Rapid Gigi Becali ofertat sa vina antrenor in Giulesti
GLUMA ZILEI! “Gigi Becali, ANTRENOR la Rapid!” Reactia lui Mustata “LUATI-L!”
ADVERTISEMENT

Gheorghe Mustață a intrat în dialog telefonic în direct cu Cristi Coste și invitații săi la FANATIK SUPERLIGA. Emisiunea poate fi văzută live pe website-ul nostru lunea, marțea și vinerea de la 10:30.

Robert Niță – Gheorghe Mustață, dialog cu hohote de râs

Gheorghe Mustață a intrat în dialog cu Robert Niță, invitat al lui Cristi Coste, care s-a lăsat cu râsete. Cei doi au glumit pe seama unei oferte a lui Becali de-a fi antrenor la Rapid, care n-o duce bine.

ADVERTISEMENT

Dialogul a fost unul extrem de amuzant, cu hohote de râs, întrucât întrebarea a fost însoțită de un ton serios. Robert Niță, într-un stil foarte serios, a întrebat dacă a auzit ceva despre oferta Rapidului, fără a divulga ce transfer.

Robert Niță: Știi ceva de oferta făcută din Giulești înspre FCSB?

Gheorghe Mustață: Ce vreți să cumpărați de la noi? V-am dat 3 jucători bombă.

Robert Niță: Bombă pentru voi sau pentru noi? Am înțeles că i s-a propus domnului Gigi dacă vrea să vină antrenor la Rapid.

ADVERTISEMENT

Gheorghe Mustață: Luați-l.

Robert Niță: Te-ai pus rău cu patronul.

Gheorghe Mustață: De ce, mă, de ce? Dacă e bun. Îți dai seama că investește bani mulți acolo.

Cristi Coste: Crezi că Dan Șucu se va băga peste Gigi Becali?

Gheorghe Mustață: E bună asta.

Mici contre între Robert Niță și Gheorghe Mustață privind titlul

Înaintea dialogului amuzant, cei doi au discutat pe contre despre titlul pe care FCSB este aproape să-l câștige chiar cu Rapid. FCSB poate fi încoronată campioană încă din acest weekend, dacă rezulatele sunt favorabile.

ADVERTISEMENT

„Asta este, voi așteptați de vreo 40 de ani campionatul (n.r. Rapid București). Noi am declarat acum (n.r. că vrem campionatul). Noi avem ce să declarăm, Robert. Anul trecut era cât pe aproape să luăm campionatul la diferență de un punct. De la meciul cu Farul ați luat-o spre “lumini”, a spus Gheorghe Mustață în dialog cu Robert Niță.

FCSB și Rapid se vor duela sâmbătă, unde biletele sunt sold-out, de la 20:30, pe Arena Națională în ultima etapă a turului play-off-ului. Clubul lui Gigi Becali pare că are un complex împotriva Rapidului, pe care n-a mai învins-o de un an jumătate.

ADVERTISEMENT

Ultima victorie a FCSB-ului cu Rapid a fost un 3-1 în noiembrie 2022, iar de atunci Rapid defilează. Rapidiștii au 4 victorii la rând contra clubului din Berceni, unele în maniere dezastruoase, scor 5-1 sau 4-0.

GLUMA ZILEI la FCSB - Rapid! “Gigi Becali, ANTRENOR la Rapid!"

ADVERTISEMENT