Sport

Gol de cascadorii râsului în FCSB – Silkeborg! Târnovanu a fost „executat” direct din corner. Video

FCSB a primit un gol de cascadorii râsului în duelul cu Silkeborg, de pe Arena Națională, Ștefan Târnovanu primind un gol direct din corner.
13.10.2022 | 22:25
Gol de cascadorii rasului in FCSB  Silkeborg Tarnovanu a fost executat direct din corner Video
Gol de cascadorii râsului în FCSB - Silkeborg. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Vicecampioana României a început prost și partida de la București, primind două goluri în doar 16 minute, după ce în Danemarca a pierdut umilitor, la cinci goluri diferență.

Gol de cascadorii râsului în FCSB – Silkeborg

FCSB a primit un gol de cascadorii râsului în minutul 16 al confruntării cu Silkeborg, după ce Ștefan Târnovanu a ieșit greșit la un corner, iar mingea s-a strecurat în poartă.

ADVERTISEMENT

În zadar au cerut jucătorii lui Nicolae Dică fault în atac, arbitrul a fost ferm pe decizie, iar reluările TV au confirmat decizia luată de centralul partidei.

Silkeborg a deschis scorul în minutul 12 prin Kasper Kusk, pentru ca în minutul 16, Anders Klynge să marcheze direct din corner și să majoreze scorul.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO CU FAZA AICI

„Suporterii sunt foarte importanți pentru noi!”

Nicolae Dică a vorbit înaintea partidei cu Silkeborg despre aportul fanilor asupra jucătorilor și i-a rugat pe fani să vină la stadion pentru a susține echipa.

Vicecampioana României a fost părăsită de fani la meciul cu Silkeborg, în comparație cu alte meciuri din acest sezon. Nu numai prețurile mari la bilete, dar și rezultatul dezastruos din Danemarca i-a făcut pe suporteri să nu mai vină pe Arena Națională.

ADVERTISEMENT

„Suporterii sunt foarte importanți pentru noi. Este normal să fie supărați după rezultatul din Danemarca, dar, pe de altă parte, am arătat în campionat că avem o altă față.

Și în meciul de mâine vrem să arătăm atitudine și forță și de aceea îi rog pe suporteri să vină alături de noi. Avem mare nevoie de suporteri, dar nu numai de galerie, ci de toți oamenii care vin la meciuri pentru că împreună suntem mai puternici.

ADVERTISEMENT

Analiza pe care am făcut-o îmi arată o echipă cum rar am văzut în ultima perioadă, cu o așa posesie și dinamică pe faza ofensivă, agresivă, bine organizată. Nu au individualități, dar ca grup arată foarte bine”, a spus Nicolae Dică în cadrul unei conferințe de presă.


  • Cota BETANO pentru FCSB: 4,10 este cota pentru „X” la FCSB – UTA. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT