Sport

Surprizele lui Nicolae Dică la meciul FCSB – Silkeborg. Cuplu inedit de fundași centrali și Tavi Popescu din nou căpitan

FCSB o înfruntă pe Silkeborg în etapa a 4-a din grupele UEFA Conference League. Nicolae Dică a aliniat un cuplu inedit de fundași centrali.
13.10.2022 | 21:51
Surprizele lui Nicolae Dica la meciul FCSB  Silkeborg Cuplu inedit de fundasi centrali si Tavi Popescu din nou capitan
Nicolae Dică a fost nevoit să improvizeze în zona defensivă cu Silkeborg. Octavian Popescu a primit banderola de căpitan. Sursă foto: Sport.pictures.eu
ADVERTISEMENT

FCSB caută revanșa în duelul cu Silkeborg, după ce nordicii au învins categoric, scor 5-0 în turul din Danemarca. După ce Joonas Tamm a fost în lăsat afara lotului din cauza unei accidentări, informație dezvăluită în exclusivitate de FANATIK, Nicolae Dică a fost nevoit să improvizeze în zona defensivă.

Haruț și Bouhenna, cuplu inedit de fundași centrali pentru duelul cu Silkeborg

Nicolae Dică vrea să spele rușinea de pe Jysk Arena, însă tehnicianul celor de la FCSB are mari probleme în zona defensivă acolo unde, Joonas Tamm nu poate evolua din cauza unei accidentări.

ADVERTISEMENT

De asemenea, Joyskim Dawa și Risto Radunovic au probleme medicale, iar antrenorul „roș-albaștrilor” a fost nevoit să alinieze un cuplu inedit de fundași.

În centrul defensivei vicecampioanei României se află Denis Haruț și Rachid Bouhenna. Fundașul venit de la FC Botoșani a evoluat titular și în meciul din Danemarca, dar și în meciul din campionat câștigat de FCSB, scor 3-2 cu FC Argeș.

ADVERTISEMENT

Rachid Bouhenna, titular deși a evoluat doar 3 minute în ultimele 11 meciuri ale FCSB-ului

Rachid Bouhenna, aflat pe „lista neagră” a lui Gigi Becali va fi titular contra lui Silkeborg. Algerianul are doar 3 minute de joc în ultimele 2 luni pentru FCSB, chiar în fața lui Silkeborg.

Ultimul duel în care Bouhenna a prins mai multe minute de joc a fost în prima victorie a sezonului în campionat pentru FCSB, scor 3-2 în fața Chindiei Târgoviște pe 14 august.

ADVERTISEMENT

Rachid Bouhenna, venit liber de contract la FCSB, a evoluat în 5 meciuri în acest sezon, majoritatea în startul sezonului. Evoluțiile neconvingătoare l-au scos pe algerian din ochii lui Gigi Becali și Nicolae Dică.

Octavian Popescu, din nou căpitanul „roș-albaștrilor”

Aspru criticat pentru evoluțiile din acest sezon, revine în postura de căpitan, după ce la Ploiești, Florinel Coman a purtat bandelora. Tavi Popescu a purtat banderola de căpitan și în meciul tur cu Silkeborg.

ADVERTISEMENT

Florinel Coman, căpitanul „roș-albaștrilor”, s-a antrenat separat și a fost menajat pentru meciul din campionat. „Sunt probleme de lot. Dawa, Tamm, Radunovic au probleme medicale, Omrani nu este pe listă.

Florinel Coman se antrenează separat și am decis ca pentru meciul de mâine să nu fie în lot. Sper ca în două zile să-i recuperăm. Am disucții cu patronul după fiecare joc în care îi explic ce vreau să fac”, a declarat Dică.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 2,07 este cota pentru „x2 și sub 3,5 goluri” la FCSB – Silkeborg. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT