Sport

Gol de generic marcat de Ianis Hagi în Germania – România! A făcut înconjurul lumii. Brazilienii, uimiți de reușita sa. Video

Ianis Hagi a marcat un gol de generic în Germania - România.
08.10.2021 | 22:45
Gol de generic marcat de Ianis Hagi in Germania  Romania A facut inconjurul lumii Brazilienii uimiti de reusita sa Video
Gol de generic marcat de Ianis Hagi în Germania - România! Presa internațională îl laudă. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Presa internațională a reacționat instant la golul marcat de fotbalistul lui Rangers, care l-a învins pe Marc Andre Ter Stegen, după ce l-a ridiculizat pe Antonio Rudiger, fundașul lui Chelsea.

Totodată este primul gol încasat de selecționata lui Hansi Flick de când fostul antrenor al lui Bayern Munchen a preluat echipa națională.

ADVERTISEMENT

Gol de generic marcat de Ianis Hagi în Germania – România

Ianis Hagi a marcat un gol superb în debutul meciului de la Hamburg, cu Germania, iar presa internațională a reacționat imediat la golul mijlocașului nostru.

„Un incredibil gol marcat dintr-o acțiune proprie reușit de Ianis Hagi, care îi oferă României conducerea împotriva Germaniei!”, au notat jurnaliștii de la 90min.

ADVERTISEMENT

„Ianis, fiul marelui Gheorghe Hagi, a marcat un adevărat golazo pentru România în partida cu Germania. A învățat de la tatăl său”, au scris cei de la ESPN Argentina.

Jurnaliștii brazilieni de la FutebolNews au scris și au adăugat un video cu golul reușit de Ianis Hagi: „Cu o astfel de execuţie, Ianis Hagi a deschis scorul la Hamburg, în faţa Germaniei”.

ADVERTISEMENT

Alvaro Cruz Santibanez, un jurnalist mexican, a fost uimit de reușita lui Ianis Hagi: „Ianis Hagi!!! Fiul celui supranumit Maradona din Carpați. La fel ca Vlad Țepeș, a stat în Turcia, apoi s-a întors în România pentru a-și conduce echipa. Golul de astăzi îmi aduce aminte atât de mult de tatăl lui”.

Și jurnaliștii de la CBS Sport au reacționat la bijuteria de gol marcată de Ianis Hagi: „Un nume cunoscut pentru români! Un nou Hagi scrie istorie pentru țară. Ianis Hagi, cu o acțiune individuală superbă împotriva Germaniei”.

ADVERTISEMENT
  • 22 de ani are Ianis Hagi

Ilie Dumitrescu a simțit un moment special al lui Ianis Hagi

Ilie Dumitrescu a vorbit înaintea confruntării dintre Germania și România, remarcând că Ianis Hagi a jucat titular și în meciul de la București, parcă prevestind faza genială reușită de Ianis în debutul meciului cu Germania.

„Ianis are noroc numai cu Germania să joace titular, a evoluat din primul minut și la București contra nemților. ”, a spus Ilie Dumitrescu, la TV DigiSport.

„Un meci foarte bun făcut de echipa noastră. A venit acea acțiune extraordinară a lui Hagi, care a luat o acțiune de mare jucător, face driblingul cu piciorul stâng și șutează cu dreptul.

Jucătorii Germaniei nu au putut prea des să treacă, pentru că am făcut dublaj bine. Pușcaș a fost eficient. Chiar dacă au posesie, nu au avut multe șanse”, a spus Mister la pauza meciului.

Golul marcat de Ianis Hagi. Sursă foto: twitter.com
Golul marcat de Ianis Hagi. Sursă foto: twitter.com

„Trebuie să fim foarte realiști. Germania e o forță. Mihăilă, Hagi sunt jucători rapizi și poate pe tranziția asta pozitivă să profităm de niște spații și să le punem probleme”, spunea și Florin Răducioiu înaintea meciului.

Ianis Hagi mai are un gol marcat pentru naționala mare a României, în duelul cu Macedonia de Nord, scor 3-2, chiar la debutul calificărilor pentru Cupa Mondială din 2022.

Atunci, Ianis Hagi aducea victoria României pe finalul meciului, după ce macedonenii reușiseră să revină de la scorul de 0-2.

  • 6.500.000 de euro este cota de piață a lui Ianis Hagi, conform transfermarkt.com

  • (P) Cotă EXCLUSIVĂ Fortuna: 1,65 este cota pentru „1 solist” la meciul România – Armenia. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: