Sport

Gol scandalos validat în Sepsi – U Craiova! Şi Maradona ar fi invidios pe reuşita cu mâna a lui Koljic. Video

Gol scandalos validat în Sepsi - Universitatea Craiova. Elvir Koljic a marcat după un henţ clar, nesemnalizat de "centralul" Iulian Călin, spre disperarea covăsnenilor.
28.01.2022 | 21:55
Gol scandalos validat in Sepsi  U Craiova Si Maradona ar fi invidios pe reusita cu mana a lui Koljic Video
Elvir Koljic se bucura dupa un gol marcat in meciul de fotbal dintre Sepsi OSK Sfantu Gheorghe si Universitatea Craiova, contand pentru Liga 1 Casa Pariurilor, desfasurat pe Sepsi Arena din Sfantu Gheorghe, vineri 28 ianuarie 2022. © FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT
28-01-2022
20:18

MM Stoica nu îl iartă pe Iulian Călin

MM Stoica nu l-a iertat pe arbitrul Iulian Călin după gafa din meciul Sepsi-Craiova, amintindu-și un penalty clar refuzat FCSB-ului tot într-un meci cu Sepsi.

„Nu a fost viciere de rezultat. Culmea e că dacă nu se dădea golul ăla, cine știe cum evolua jocul. Călin n-are nicio scuză.

Eu ce să spun, la mine amintirea penalty-ului refuzat de Călin tot la un meci al nostru cu Sepsi, pe arena veche, a fost la fel de grav ca acum”, a mai spus MM Stoica, la TV TelekomSport.

Început furtunos de meci în Sepsi – Universitatea Craiova. Lukassen a deschis scorul în primul minut pentru gazde, însă după doar 8 minute de joc Elvir Koljic a readus egalitatea pe noua arenă a covăsnenilor.

Gol scandalos marcat de Elvir Koljic în Sepsi – U Craiova!

Însă, golul marcat de atacantul bosniac a venit după un henţ clar. Iniţial, şutul lui Koljic a fost respins de Niczuly, mingea i-a revenit şi atacantul a trimis în poartă cu ajutorul mâinii.

ADVERTISEMENT

Arbitrul Iulian Călin, aflat aproape de fază, nu a văzut în mod uluitor faptul că bosniacul a trimis mingea în poartă cu ajutorul mâinii. Henţul a fost unul clar, bosniacul depărtând braţul de corp pentru a putea trimite în poartă.

Golul cu mâna marcat de Koljic. Sursa foto: captura Digisport
Golul cu mâna marcat de Koljic. Sursa foto: captura Digisport

Covăsnenii, proteste vehemente la adresa “centralului” Iulian Călin!

Covăsnenii au protestat vehement validarea golului, iar pe stadionul din Sfântu Gheorghe s-a strigat celebrul: “Hoţi, hoţi!”, scandare care a rămas la modă în tribunele meciurilor din Liga 1, în ciuda faptului că este folosită de mai multe decenii.

ADVERTISEMENT

Meciul s-a reluat, însă tensiunea a fost la cote maxime și Iulian Călin a pierdut pentru câteva minute meciul din mână. Au urmat intrări dure, proteste la adresa arbitrului, care nu mai poate întoarce decizia.

VEZI VIDEO AICI GOLUL SCANDALOS MARCAT DE KOLJIC 

Golul lui Koljic, comparat cu cel al lui Maradona pe Facebook-ul echipei din Craiova

Pe pagina de Facebook a Universității Craiova, fanii au comentat amuzați reușita cu mâna a lui Elvir Koljic şi au apărut imediat comparaţiile cu golul marcat de Maradona: “Bravo, măi Maradona” sau “Asta e, mâna lui Dumnezeu…forţa Craiova”.

ADVERTISEMENT

Gafele de arbitraj readuc în discuţie necesitatea sistemului VAR la meciurile din Liga 1. În acest sezon nu va exista arbitrajul video, însă CCA promite că el va fi folosit din sistemul viitor.

Chiar dacă unul dintre ele a fost marcat cu mâna, Elvir Koljic ajunge la două goluri în două meciuri la Universitatea Craiova în 2022. El a adus şi golul victoriei în meciul cu Rapid din prima etapă.

ADVERTISEMENT

U Craiova, şanse minime la titlu indiferent de rezultat

Universitatea Craiova caută al doilea succes la rând care ar aduce mai multă linişte în lotul oltenilor. Laurenţiu Reghecampf a fost sub presiune în această iarnă, echipa intrând în 2022 după şapte etape fără succes.

Oltenii au şanse minime la titlu în condiţiile în care CFR Cluj avea un avans uriaş înainte de această etapă: 23 de puncte.

ADVERTISEMENT
Tags: