Sport

Gol validat după 4 minute de analiză VAR în Farul – Poli Iași. Asistentul ridicase fanionul

Farul a avut un gol acordat cu VAR după minute bune în care partida a fost oprită. Prima repriză s-a prelungit cu 10 minute!
30.07.2023 | 19:55
Gol validat dupa 4 minute de analiza VAR in Farul  Poli Iasi Asistentul ridicase fanionul
4 minute a analizat arbitrul faza la care Enes Sali a înscris. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Farul Constanța a început catastrofal meciul cu Poli Iași, iar moldovenii au profitat de degringolada din apărarea campioanei României. Băieții lui Leo Grozavu puteau să aibă 3-0 la pauză!

Farul, gol controversat în meciul cu Poli Iași. Arbitrul a validat reușit cu ajutorul VAR

Enes Sali a reușit să îi readucă în meci pe cei de la Farul, după ce a marcat în minutul 45+5. Golul a fost validat după patru minute în care centralul Rares Vidican a analizat faza. VEZI VIDEO AICI.

ADVERTISEMENT

Atacantul a înscris din a doua încercare cu mult noroc, primul șut fiind respins de portarul lui Poli Iași. Gheorghe Hagi nu a schițat însă niciun gest pe bancă, Farul fiind dominată categoric de echipa nou-promovată.

Dacă Poli Iași va reuși să câștige, rezultatul ar putea fi prima mare surpriză a campionatului, ținând cont că Farul pierde foarte greu puncte pe teren propriu.

ADVERTISEMENT

Farul, probleme mari în defensivă în fața nou-promovatei

Farul a început prost meciul, iar ieșenii și-au creat ocazii încă din primele secvențe ale partidei, irosind o ocazie uriașă în minutul 8. Deschiderea de scor a venit firesc, trei minute mai târziu, când brazilianul Luis Phelipe l-a învins pe Buzbuchi.

Jocul slab mai ales pe faza defensivă a continuat, iar moldovenii au majorat scorul în minutul 37, când Vojtus, fostul mijlocaș al lui CFR Cluj și Rapid a marcat cu o lovitură superbă de cap.

ADVERTISEMENT

Poli Iași a fost aproape de 3-0 în minutul 40, când Vojtus putea să facă „dubla”, dar a șutat din interiorul careului în bară. Ocaziile s-au răzbunat, iar Farul a reușit să reducă din diferență.

Gică Hagi a decis să lase 8 jucători în afara lotului la meciul cu Poli Iași

Gică Hagi a decis să nu includă în lot nu mai puțin de opt jucători la partida lui Poli Iași, pentru a-i odihni în vederea returului din turul doi preliminar al Conference League, cu FC Urartu.

ADVERTISEMENT

„E un meci de campionat acasă, important, trebuie să fim pragmatici. Singurul obiectiv pe care îl avem pentru acest meci este să luăm trei puncte, să pregătim bine meciul”.

„Regele” parcă a prevestit desfășurarea partidei: „În cele două etape au jucat (n.r. cei de la Poli Iași) de la egal la egal cu CFR și Hermannstadt. Le place să iasă la joc. Au un antrenor cu experiență. Trebuie să fim pregătiți. Va fi un meci intens.

Antrenorul „marinarilor” anunță plecări de la echipă: „Nu vom rămâne 30 și ceva de jucători”

Am luat decizia ca opt jucători să rămână acasă, nu are rost să-i spun. Cu restul vom aborda jocul la victorie. Gustavo și Borgnino sunt accidentați. Sunt doar opt jucători care rămân acasă. Noi avem lotul de 30 și ceva de jucători. Vedem după aceea ce decizii vom lua.

Nu vom rămâne 30 și ceva de jucători. Nu vorbesc de transferuri. Aș vorbi mai degrabă de cine ar pleca, ca să glumesc. În toate meciurile astea e nevoie ca lumea să fie concentrată”.

ADVERTISEMENT