Life

Grădini ascunse din București. Au un farmec aparte și o să te bucuri din plin de toamnă

Terasele în aer liber, unde ai parte de o atmosferă plăcută și de un peisaj de toamnă în toată regula. Sunt în Capitală.
25.09.2023 | 20:30
Gradini ascunse din Bucuresti Au un farmec aparte si o sa te bucuri din plin de toamna
Terasele în aer liber, unde ai parte de o atmosferă plăcută și de un peisaj de toamnă în toată regula. Sunt în Capitală. Sursa foot: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Grădini ascunse din Bucureşti. Au un farmec aparte și o să te bucuri din plin de toamnă. Decorul tentant care se îmbină perfect cu natura înconjurătoare și meniul diversificat fac parte din locurile care nu trebuie ratate sezonul acesta.

Terasele în aer liber, unde ai parte de o atmosferă plăcută și de un peisaj de toamnă în toată regula. Sunt în Capitală

Terasele în aer liber, unde ai parte de o atmosferă plăcută și de un peisaj de toamnă în toată regula. Sunt în Capitală, în mai multe regiuni din oraș și sunt ideale pentru a le trece pragul dacă vrei să te bucuri de o zi de neuitat.

ADVERTISEMENT

Una dintre grădinile cu o personalitate aparte și cu o ambianță desprinsă din cărțile cu povești este Băcănia Veche, situată pe Dacia 25. Micuțele mese din spatele casei îi transpun pe vizitatori într-un loc de vis.

Cadrul idilic, umbra și preparatele culinare sunt cele care fac din local unul de nota 10. Ceainăria Green Tea este o terasă potrivită pentru târgurile de artă și pentru a degusta băuturi delicioase și foarte colorate.

ADVERTISEMENT

Localul promite prăjituri delicioase, quiche-uri și o mare diversitate de biscuiți numai buni să stârnească pofta de distracție și voie bună alături de gașca de prieteni. De pe listă nu trebuie să lipsească Suento, aflat chiar pe Strada Toamnei. Grădina este perfectă pentru escapadele romantice.

Grădini și localuri de vizitat toamna asta

Printre grădinile și localurile de vizitat toamna asta se mai numără și Arome, unde meniul este bazat numai pe rețete dedicate veganilor şi vegetarienilor. Supele, salatele, ciupercile sautee, humusul, salata de vinete şi limonadele apetisante trebuie neapărat încercate!

ADVERTISEMENT

Relaxarea își face simțită prezența și la Sera Eden. Terasa are o arhitectură aparte și un spațiu vast datorită serei transparente. Aici oamenii pot savura o pizza delicioasă, dar și multe specialități pe bază de pește și fructe de mare.

G Spot Sufrageria nu se încadrează deloc în terasele tipice, ci reprezintă un spaţiu verde al creativităţii şi al ironiei. Ambianța este realizată de actori celebri transformaţi în sfinţi și prezentați în tablouri comice, dar și de licorile care se vând tuturor adulților.

ADVERTISEMENT

De asemenea, Ceainăria Infinitea are un aer burghez, perfect pentru această toamnă. Grădina superbă are un mic pâlc de natură și mese cochete, unde ceaiul se savurează în tihnă, până la ultimul strop din ceașcă.

ADVERTISEMENT