Sport

Graham Potter, dezvăluiri șocante! A primit amenințări pentru parcursul slab de la Chelsea: „Lumea este dură. Mi-au scris că vor să-mi moară copiii”

Graham Potter, antrenorul celor de la Chelsea, a fost amenințat cu moartea pentru rezultatele slabe ale echipei din Londra.
25.02.2023 | 11:55
Graham Potter dezvaluiri socante A primit amenintari pentru parcursul slab de la Chelsea Lumea este dura Miau scris ca vor sami moara copiii
Graham Potter a fost amenințat de fanii lui Chelsea pentru parcursul slab al echipei. Sursă foto: hepta.ro.
ADVERTISEMENT

Chelsea nu se regăsește în actualul sezon nici în Liga Campionilor. Deși s-a calificat în optimi, echipa antrenată de Graham Potter a pierdut prima manșă din Germania, scor 0-1 cu Borussia Dortmund. În Premier League, formația londoneză se află abia pe locul 10. Graham Potter a dezvăluit că a primit amenințări cu moartea din partea unor persoane anonime.

Graham Potter, amenințat pentru parcursul slab de la Chelsea: „Mi-au scris că vor să-mi moară copiii”

Graham Potter, fost antrenor la Brighton, a preluat banca lui Chelsea la începutul lunii septembrie 2022. Totuși, fostul fotbalist nu a reușit să o aducă pe echipa patronată de Todd Boehly pe linia de plutire nici după transferurile de 300.000.000 de euro din perioada de mercato din iarnă.

ADVERTISEMENT

La conferința de presă premergătoare derby-ului Tottenham – Chelsea, duminică, 26 februarie, ora 15:30, în etapa 25 din Premier League, Graham Potter a început prin a dezvălui că atât el, cât și familia lui, au primit mesaje anonime prin care au fost amenințați cu moartea ca urmare a rezultatelor slabe înregistrate de Chelsea.

„Chiar dacă am avut parte de sprijin, am primit și câteva e-mailuri nu foarte drăguțe în care mi-au scris că își doresc ca eu să mor și vor ca fiii mei să moară, așa că, evident, nu este plăcut să primești așa ceva.

ADVERTISEMENT

Provocarea pentru mine este: ‘OK, cum mă comport?’. La asta mă întorc întotdeauna. Cu cât ajungi mai sus, cu atât mai multă presiune ai asupra modului în care ești ca persoană”, a declarat Graham Potter, citat de Daily Mail.

Graham Potter și familia lui, amenințați de fanii lui Chelsea: „Tuturor le pasă ce cred oamenii”

Graham Potter a precizat că este afectat de mesajele dure primite, cel mai probabil, din partea fanilor londonezi. Deși îi înțelege pe suporterii de pe Stamford Bridge, antrenorul englez a dezvăluit că viața sa nu a fost una roz în ultimele luni.

ADVERTISEMENT

„Vreau să reușesc aici. Circulă aceste zvonuri prostești, că nu mi-ar păsa. De unde vin? Unde sunt dovezile în acest sens? Dacă te duci la muncă și cineva te înjură, nu va fi plăcut. Poți răspunde în două feluri. Aș putea spune că nu-mi pasă, dar știți că aș minți.

Tuturor le pasă ce cred oamenii, pentru că suntem programați să fim conectați social. Întrebați-mi familia cum ne-a fost viața în ultima perioadă. Nu a fost deloc plăcută.

ADVERTISEMENT

Înțeleg că suporterii se duc acasă și sunt supărați pentru că echipa nu câștigă, dar, vă asigur, viața mea din ultimele trei, patru luni a fost destul de mediocră, în afară de faptul că sunt foarte recunoscător pentru această experiență”, a mai spus Graham Potter.

Graham Potter consideră că fanii lui Chelsea au depășit orice limită: „Nu este plăcut nici pentru mine, nici pentru familie”

Graham Potter a preluat banca lui Chelsea de la Thomas Tuchel în toamna anului trecut. Antrenorul german a fost demis după înfrângerea cu Dinamo Zagreb din grupele Ligii Campionilor. În cele 25 de meciuri ale lui Potter pe banca londonezilor, doar nouă au fost victorii.

„Trebuie să nu bagi în seamă și, din fericire, este un incident izolat, ar putea veni de oriunde. Este doar o replică aruncată la nervi, cred. Nu-i dau mai multă importanță decât atât. 

Accepți criticile, accepți să fii huiduit dacă pierzi un meci, accepți absolut orice îți iese în cale. Bineînțeles că există o limită, dar nu aș fi primul la care se depășește linia și poate că în acest caz a fost depășită”, au fost cuvintele lui Graham Potter, înaintea derby-ului Tottenham – Chelsea din Premier League.


  • Cota MAXBET pentru Chelsea: 1,78 este cota pentru „ambele echipe marchează” la meciul Tottenham – Chelsea

ADVERTISEMENT