Sport

Probleme pentru Chelsea cu un fotbalist pentru care a plătit 12,5 milioane de euro. Motivul pentru care nu-l poate folosi în Premier League

Chelsea întâmpină probleme cu un fotbalist pe care l-a transferat în iarnă. Motivul pentru care jucătorul adus cu 12,5 milioane de euro nu poate evolua în Premier League.
18.02.2023 | 08:22
Probleme pentru Chelsea cu un fotbalist pentru care a platit 125 milioane de euro Motivul pentru care nul poate folosi in Premier League
Andrey Santos, jucătorul transferat de Chelsea în iarnă, nu a primit permis de muncă în Premier League
ADVERTISEMENT

Chelsea își continuă parcursul slab pe care l-a arătat încă de la începutul sezonului. Echipa pregătită de Graham Potter a primit o nouă lovitură, după înfrângerea din Liga Campionilor, scor 0-1 cu Dortmund. Londonezii nu se pot baza pe Andrey Santos, fotbalist adus în iarnă pentru 12,5 milioane de euro.

Probleme cu Andrey Santos pentru Chelsea. Fotbalistului i s-a refuzat permisul de muncă în Premier League

Andrey Santos este unul dintre cei 8 jucători transferați de Chelsea în această iarnă, însă tânărul jucător brazilian s-ar putea întoarce în țara natală, deoarece nu a primit permis de muncă în Premier League. Londonezii l-au adus la începutul anului de la Vasco da Gama.

ADVERTISEMENT

Mijlocașul în vârstă de 18 ani nu va putea juca pentru Chelsea în prezent, pentru că a ratat doar cu un punct permisul de muncă în Premier League, din cauza celorlalți fotbaliști care evoluează în zona mediană și pe care Chelsea i-a adus în perioada de mercato din iarnă.

Deși a fost un jucător esențial pentru selecționata U20 a Braziliei, în calificările pentru Campionatul Sud American U20 din 2023, acest aspect nu a fost luat în considerare de Premier League. Fotbalistul născut în Brazilia este cotat la 12 milioane de euro de site-ul de specialitate Transfermarkt.

ADVERTISEMENT

Andrey Santos, decisiv pentru naționala U20 a Braziliei, însă nu a primit permisul de muncă în Premier League.

Andrey Santos a fost căpitanul Braziliei U20 în partidele din luna februarie și a reușit să marcheze șase goluri. Cu toate acestea, participarea fotbalistului nu a fost luată în considerare, anunță Daily Mail.

Chelsea ar fi solicitat o viză de talent excepțională pentru a-i oferi posibilitatea lui Andrey Santos să joace în Premier League, însă fără succes. Londonezii au realizat toate demersurile pentru ca tânărul fotbalist brazilian să fie la dispoziția lui Graham Potter, dar rezultatul a fost același.

ADVERTISEMENT

„Santos este încă în același loc. Ne uităm la care sunt opțiunile pentru el”, a declarat Graham Potter la conferința de presă premergătoare duelului Chelsea – Southampton. Indisponibil pentru londonezi, Andrey Santos s-ar putea întoarce în Brazilia.

Palmeiras, în pole-position pentru transferul lui Andrey Santos

Palmeiras este principala urmăritoare pentru transferul lui Andrey Santos. Dacă mutarea se va oficializa, iar Andrey Santos va juca pentru câștigarea Cupei Libertadores, punctajul fotbalistului în vârstă de 18 ani va crește cu cel puțin trei puncte.

ADVERTISEMENT

La Vasco da Gama din a doua ligă, Andrey Santos a adunat 34 de apariții, reușind să marcheze opt goluri. În Premier League, Chelsea se află abia pe locul 10 cu 31 de puncte în 22 de partide. Echipa finanțată de Tod Boehly a fost cea mai cheltuitoare echipă din Europa în perioada de transferuri din iarna lui 2023. Londonezii au plătit peste 300.000.000 de euro pe jucători.


  • Cota MAXBET pentru Chelsea: 1,38 este cota pentru „1 solist” la meciul Chelsea – Southampton. 

ADVERTISEMENT
Tags: