Sport

Cesar Azpilicueta a ajuns la spital după ce a fost scos cu masca de oxigen la Chelsea – Southampton. Care este starea fundașului spaniol

Cesar Azpilicueta a încasat o lovitură teribilă cu piciorul în față în meciul Chelsea - Southampton și a ajuns în stare gravă la spital.
19.02.2023 | 08:26
Cesar Azpilicueta a ajuns la spital dupa ce a fost scos cu masca de oxigen la Chelsea  Southampton Care este starea fundasului spaniol
Cesar Azpilicueta a încasat o lovitură teribilă cu piciorul în față în meciul Chelsea - Southampton și a ajuns în stare gravă la spital. Sursă foto: Twitter
ADVERTISEMENT

Londonezii au pierdut, scor 0-1, partida în fața ultimei clasate în Premier League și se zbat undeva pe la mijlocul clasamentului, fără șanse de a mai prinde loc de Champions League pentru sezonul viitor.

Accidentat grav în Chelsea – Southampton, Cesar Azpilicueta a ajuns la spital

Minutul 74 al întâlnirii Chelsea – Southampton, din etapa a 26-a a campionatului Angliei, a fost unul teribil. Căpitanul londonezilor, Cesar Azpilicueta, a fost lovit cu piciorul în față de Sekou Mara și a căzut inconștient pe teren.

ADVERTISEMENT

Fundașul spaniol a avut nevoie de minute bune de îngrijire pe gazon, iar apoi a fost scos de pe teren cu targa și cu mască de oxigen pe față, dar este în afara oricărui pericol. Jucătorul lui Southampton a primit doar cartonaș galben în urma aceste intrări criminale.

Azpilicueta a fost transportat de urgență la spital, iar antrenorul Graham Potter a ținut să liniștească apele informând că jucătorul său este conștient. ”Este la spital. Este conștient și vorbește cu soția sa.

ADVERTISEMENT

Trebuie să avem grijă de el și trebuie să luăm toate măsurile de precauție pentru ca el să fie bine. Sper că este în cel mai bun loc și monitorizăm situația”, a declarat tehnicianul, conform FourFourTwo.

Azpilicueta ratează derby-ul cu Tottenham

Într-un interviu acordat imediat după meciul pierdut pe Stamford Bridge, portarul lui Chelsea, Kepa Arrizabalaga, a confirmat, de asemenea, că situația medicală a coechipierului său este sub control.

ADVERTISEMENT

Cesar Azpilicueta va rămâne internat în spital în această noapte pentru a fi monitorizat de medici. Jucătorul în vârstă de 33 de ani va lipsi mai mult ca sigur la derby-ul pe care Chelsea îl va juca în weekend-ul viitor pe terenul rivalei Tottenham.

Trupa lui Graham Potter traversează o perioadă extrem de dificilă, câștigând doar unul dintre ultimele opt meciuri din Premier League și unul din 10 în toate competițiile. Chelsea este pe locul 10 în clasamentul din Anglia, la mare distanță de Top 4.

ADVERTISEMENT

La mijlocul săptămânii trecute, londonezii au fost învinși în deplasare, scor 0-1, de formația germană Borussia Dortmund, în prima manșă a optimilor de finală ale Champions League și riscă să rateze calificarea mai departe în această competiție.


  • 1,94 este cota oferită de MAXBET pentru pronosticul „1 solist și sub 5,5 goluri” la meciul Manchester United – Leicester

ADVERTISEMENT
Tags: