Sport

Graham Potter și-a luat familia și a plecat după ce a fost dat afară de Chelsea. Cum a cheltuit 20.000 de lire sterline

Graham Potter a plecat din Marea Britanie după ce a fost dat afară de Chelsea. Cum a cheltuit fostul antrenor al londonezilor 20.000 de lire sterline.
06.04.2023 | 22:00
Graham Potter sia luat familia si a plecat dupa ce a fost dat afara de Chelsea Cum a cheltuit 20000 de lire sterline
Graham Potter și-a luat familia și a plecat după ce a fost dat afară de Chelsea. Foto: hepta.ro.
ADVERTISEMENT

Graham Potter a plănuit o escapadă la doar două zile după ce a fost dat afară de la Chelsea. Fostul antrenor al echipei de pe Stamford Bridge și-a luat familia și a zburat în Maldive într-o călătorie care a costat aproximativ 20.000 de lire sterline.

Graham Potter a zburat în Maldive cu familia sa după ce a fost dat afară de Chelsea

Înfrângerea lui Chelsea, scor 0-2 cu Aston Villa în etapa a 29-a din Premier League a fost picătura care a umplut paharul pentru conducerea clubului din Londra. Graham Potter, antrenorul care a costat-o 25,6 milioane de euro în doar șapte luni pe Chelsea, a fost demis. Frank Lampard a fost adus pe banca fostei sale echipe până în vară și va conduce din postura de antrenor interimar.

ADVERTISEMENT

La doar două zile după ce a fost dat afară de Todd Boehly, Graham Potter și-a luat familia și a zburat în Maldive. Potrivit The Sun, fostul antrenor al lui Chelsea și Brighton a cheltuit nu mai puțin de 20.000 de lire sterline în vacanța petrecută alături de familie.

Totuși, Graham Potter nu a rămas departe cu gândul de Chelsea. Conform sursei menționate, antrenorul ar fi verificat scorul partidei pe care londonezii o disputau cu Liverpool în meciul restanță de la mijlocul săptămânii. Partida de pe Stamford Bridge s-a încheiat la egalitate, scor 0-0.

ADVERTISEMENT

Frank Lampard i-a luat locul lui Graham Potter la Chelsea

Chelsea l-a prezentat deja oficial pe înlocuitorul lui Graham Potter. Este vorba despre Frank Lampard, fostul jucător al londonezilor, care a mai pregătit echipa în perioada 2019-2021. Ca jucător, fostul mijlocaș a câștigat de trei ori titlul în Anglia cu Chelsea, dar și un trofeu al Ligii Campionilor.

„Frank Lampard se întoarce ca antrenor interimar până la finalul sezonului”, este anunțul oficial făcut public de Chelsea pe rețelele de socializare. În perioada iulie 2019 – ianuarie 2021, Frank Lampard a înregistrat 44 de victorii, 17 remize și 23 de înfrângeri în 84 de partide pe banca londonezilor.

ADVERTISEMENT

Legenda lui Chelsea se va ocupa de echipă până la finalul sezonului, când Todd Boehly va alege un nou antrenor principal. Favoriți sunt Julian Nagelsmann și Luis Enrique. Ibericul a călătorit la Londra zilele trecute, însă nu a fost anunțat nimic oficial.

Todd Boehly i-a urat bun-venit lui Frank Lampard

Todd Boely a cheltuit o avere cu Graham Potter, însă rezultatele înregistrate de antrenor pe banca lui Chelsea au fost extrem de slabe. În Premier League, echipa lui Frank Lampard se află pe locul 11 în campionat, cu 39 de puncte în 29 de partide. Formația londoneză este calificată în sferturile Ligii Campionilor, unde va da piept cu Real Madrid.

ADVERTISEMENT

„Suntem încântați să îl primim înapoi pe Stamford Bridge pe Frank Lampard. Frank este o legendă a acestui club. În timp ce continuăm procesul de recrutare a unui antrenor principal, vrem să avem un plan clar și stabil pentru restul sezonului.

Vrem să ne dăm o șanse să avem succes, iar Frank are toate calitățile de care avem nevoie pentru a ajunge la linia de sosire”, a declarat Todd Boehly, patronul lui Chelsea, pentru site-ul oficial al clubului.


  • 2,00 este cota oferită de MAXBET pentru pronosticul „2 solist” la meciul Wolves – Chelsea

ADVERTISEMENT