News

Grav accident în Bistrița-Năsăud: 10 victime, dintre care 4 încarcerate și una în stop cardio respirator

Un grav accident rutier a avut loc, marți dimineața, în Bistrița-Năsăud. Au rezultat 10 victime, dintre care 4 încarcerate și una în stop cardio respirator.
05.09.2023 | 10:17
Grav accident in BistritaNasaud 10 victime dintre care 4 incarcerate si una in stop cardio respirator
Accident grav petrecut în Bistrița-Năsăud: 10 răniți, printre care și 2 copii. Sursa foto: ISU BN / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Accident cu mai mulți răniți petrecut marți, la primele ore ale dimineții, în județul Bistrița-Năsăud. Au fost implicate două mașini în care se aflau nu mai puțin de 10 pasageri.

Accident grav petrecut în Bistrița-Năsăud: 10 răniți, printre care și 2 copii

Din primele informații, coliziunea a avut loc în jurul orei 07:15. Poliția Rutieră anunță că traficul pe DN 17, care leagă Vatra Dornei de Bistrița, a fost perturbat în localitatea Tiha Bârgăului, județul Bistrița-Năsăud.

ADVERTISEMENT

La fața locului au intervenit două echipaje de pompieri, două echipaje de prim ajutor SMURD, echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD și un echipaj de Ambulanță.

Salvatorii au găsit la fața locului mai mulți răniți. Din datele presei locale aflăm că patru dintre cele 10 victime au rămas încarcerate. Una dintre ele a fost găsită în stop cardio respirator.

ADVERTISEMENT

Cele patru victime au fost extrase din autoturism, trei dintre acestea sunt conștiente și cooperante. O victimă a fost găsită în stop cardiorespirator. I s-a aplicat protocolul de resuscitare de către paramedicii care încadrează echipajele de prim ajutor.

Din fericire victima a răspuns manevrelor aplicate, astfel a fost scoasă din stop” a transmis ISU Bistrița-Năsăud. Trebuie precizată că, printre răniți, se află și doi minori.

ADVERTISEMENT

Dintre cele 10 persoane implicate în accident, 7 sunt transportate la UPU SMURD Bistrița: 2 copii cu leziuni minore; o victimă cu stop cardio-respirator resuscitat și patru victime politraumatizate, mai anunță ISU.

Accident grav, soldat cu moartea unei femeie, produs și în Vaslui

Zi tragică și în județul Vaslui. Marți dimineață, o femeie a fost accidentată mortal pe o trecere de pietoni din Zona Gării a municipiului Vaslui, au informat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ).

ADVERTISEMENT

“Din primele cercetări efectuate se pare că un autoturism înmatriculat în judeţul Vaslui, condus de către un bărbat de 49 de ani, din Vaslui, care se deplasa pe strada Republicii, din direcţia Sens Giratoriu spre Gară, a surprins şi acroşat o persoană de sex feminin, în vârstă de 61 de ani, din Vaslui, care era angajată în traversarea străzii, pe o trecere de pietoni.

Victima a fost resuscitată la faţa locului, însă a decedat. Conducătorul autoturismului a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ. În cauză fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, urmând a fi efectuate cercetări pentru stabilirea împrejurărilor cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier“, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Bogdan Gheorghiţă.

ADVERTISEMENT
Gigi Becali a dezvăluit discuția avută cu soția sa înainte de sărbătoarea de...
Gigi Becali a dezvăluit discuția avută cu soția sa înainte de sărbătoarea de titlu de pe Arena Națională: „Luminița, Luminița”
Escrocii sunt din ce în ce mai inventivi. Care sunt noile metode puse...
Escrocii sunt din ce în ce mai inventivi. Care sunt noile metode puse la cale pentru a păcăli persoane naive
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf...
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf în dormitorul matrimonial. Antrenorul a izbucnit în plâns când a aflat că este înșelat
Vin ploile. Meteorologii anunţă averse în fiecare zi pentru următoarele două săptămâni. Prognoza...
Vin ploile. Meteorologii anunţă averse în fiecare zi pentru următoarele două săptămâni. Prognoza pe regiuni în perioada 13 - 26 mai
Cristi Borcea, dezvăluiri fără precedent despre fiica secretă pe care o are dintr-o...
Cristi Borcea, dezvăluiri fără precedent despre fiica secretă pe care o are dintr-o relaţie extraconjugală! Cu ce se ocupă tânăra
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la șapte luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la șapte luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
EXCLUSIV Simona Halep și-a vândut hotelul din Constanța. Suma obținută și cine a...
EXCLUSIV Simona Halep și-a vândut hotelul din Constanța. Suma obținută și cine a cumpărat proprietatea
Modificarea regulilor RCA. Șoferii ar putea primi o listă cu ateliere service agreate...
Modificarea regulilor RCA. Șoferii ar putea primi o listă cu ateliere service agreate de asigurători
Ce MOȘTENIRE a primit Catinca Roman de la Mioara Roman. Ce a dezamăgit-o...
Ce MOȘTENIRE a primit Catinca Roman de la Mioara Roman. Ce a dezamăgit-o cel mai tare. Nu i-a fost rușine să spună asta!
Mihai Leu, internat de urgență la Spitalul Fundeni. Medic: „A fost adus cu...
Mihai Leu, internat de urgență la Spitalul Fundeni. Medic: „A fost adus cu elicopterul de la Hunedoara”
Îngrășământul ideal pentru roșii, ardei și castraveți. Aplică-le acest tratament și vor crește...
Îngrășământul ideal pentru roșii, ardei și castraveți. Aplică-le acest tratament și vor crește într-o bucurie