News

Grav accident în Timiș, soldat cu un mort și 2 răniți. Două maşini implicate. Una dintre ele a luat foc

Un accident rutier grav a avut loc, joi, în vestul țării. Două mașini au fost implicate, iar una dintre ele a luat foc. Un om a murit și alți doi au fost răniți în urma coliziunii.
24.11.2022 | 18:02
Grav accident in Timis soldat cu un mort si 2 raniti Doua masini implicate Una dintre ele a luat foc
Accident grav în Timiș. Coliziune între două autoturisme. O mașină a luat foc. Un mort și 2 răniți. Sursa foto: infotraficromania.ro
ADVERTISEMENT

Accidentul de joi a avut loc după orele prânzului, pe Drumul Județean (DJ) 592, între Timişoara şi Lugoj, la ieșirea din localitatea Albina.

Accident grav în Timiș. Coliziune între două autoturisme. O mașină a luat foc. Un mort și 2 răniți

În impact au fost implicate două mașini, una din ele luând foc. Accidentul s-a soldat cu trei victime. Într-o primă fază, două persoane au fost scoase din vehicule de către pompieri, una din ele fiind inconștientă.

ADVERTISEMENT

Cel mai mult au avut de suferit cele două persoane aflate în mașina cuprinsă de incendiu. Acestea au rămas încarcerate, fiind extrase de echipajele ISU.

”În urma accidentului, 2 victime au rămas încarcerate într-un autoturism care a luat foc.

Incendiul a fost localizat de ceilalţi participanţi la trafic, fiind ulterior lichidat de echipajele de pompieri. Cele 2 victime au fost extrase şi predate echipajelor medicale, o victimă în stare de inconştienţă (sex feminin) şi o victimă conştientă şi cooperantă (sex masculin)”, anunță ISU Timiş.

ADVERTISEMENT

Starea bărbatului, șofer în vehiculul care a luat foc, a fost una extrem de gravă. În ciuda eforturilor medicilor, acesta nu a mai putut fi salvat. Avea 68 de ani.

În ceea ce-l privește pe celălalt șofer, acesta, alături de o femeie de 53 de ani, pasageră în autovehiculul condus de bărbatul de 68 de ani, au fost răniți și transportați la spital.

ADVERTISEMENT

În urma acestui eveniment, ISU a mobilizat la fața locului două autospeciale de primă intervenție și comandă, o autospecială de descarcerare, o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, 2 echipaje SMURD și un efectiv de 18 pompieri.

IPJ anunță cum s-a produs accidentul din Timiș

Cei de la IPJ Timiș au anunțat cum s-a produs accidentul. Bărbatul de 58 de ani, care se deplasa dinspre localitatea Albina către localitatea Chevereșu Mare, a pătruns pe sensul opus de mers și a intrat în coliziune frontală cu autovehicul condus de bărbatul în vârstă de 68 de ani.

ADVERTISEMENT

În urma acestui accident, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

ADVERTISEMENT