News

Grav accident rutier în Arad. 12 persoane au fost rănite. Coliziune între un microbuz și 3 autoturisme

Un accident grav de circulație a avut loc luni dimineață în Arad. Nu mai puțin de 12 persoane au fost rănite după coliziunea dintre un microbuz de transport persoane și 3 autoturisme.
01.08.2022 | 09:53
Grav accident rutier in Arad 12 persoane au fost ranite Coliziune intre un microbuz si 3 autoturisme
Accident cu 12 răniți în Arad. Un microbuz şi trei autoturisme au fost implicate în coliziune. Sursa foto: colaj Fanatik / ISU Arad
ADVERTISEMENT

Primele ore ale zilei de luni, 1 august, au adus un grav accident rutier în Arad. Un microbuz de transport persoane şi trei autoturisme au intrat în coliziune, în municipiul din vestul țării.

Accident cu 12 răniți în Arad. Un microbuz şi trei autoturisme au fost implicate în coliziune

În urma impactului dintre cele 4 autovehicule, 12 persoane au fost rănite. Din fericire, niciuna nu este în stare gravă.

ADVERTISEMENT

Conform Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Arad, victimele au fost evaluate la faţa locului de către echipajele medicale şi transportate la spital. Oamenii sunt conștienți și cooperanți.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Arad, George Pleşca, a precizat că accidentul a avut loc la ieşirea din municipiul Arad spre Nădlac.

ADVERTISEMENT

La locul accidentului s-au deplasat de urgenţă echipaje de salvatori din cadrul Detaşamentului de Pompieri Arad, cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă cu modul de descarcerare, o autospecială pentru transport victime multiple şi un echipaj SMURD Terapie Intensivă Mobilă. De asemenea, în sprijin au intervenit patru echipaje SAJ.

”În această dimineaţă, în jurul orei 7,45, am fost solicitaţi să intervenim pentru gestionarea unei situaţii de urgenţă, generată de producerea unui accident rutier în municipiul Arad, pe Calea Aurel Vlaicu (zona Indagrara).

ADVERTISEMENT

 În urma accidentului au rezultat 12 victime conştiente, cooperante. Acestea au fost evaluate la faţa locului de către echipajele medicale prezente şi transportate la spital”, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Arad.

În continuare, Poliţiştii de la Rutieră cercetează împrejurările în care s-a produs accidentul rutier.

ADVERTISEMENT

Accident cu 2 răniți și în Cluj

Un accident cu răniți a avut loc, luni, și în județul Cluj. Conform centrului InfoTrafic, un bărbat în vârstă de 43 de ani, din județul Botoșani, care se deplasa pe raza loc Mănășturel, direcția Dej spre Beclean, ar fi pierdut controlul volanului și a intrat în coliziune cu un cap de pod.

În urma impactului 2 pasagere aflate în autoturism au necesitat îngrijiri medicale. E vorba de o minoră în vârstă de 16 ani și o femeie de 37 de ani. De asemenea, o altă minoră aflată în autoturism a fost consultată de echipele medicale.

ADVERTISEMENT