News

Grav incident la un liceu din Ploiești: elev de 16 ani, băgat în spital de un profesor de 68 de ani

Incident grav raportat la un liceu din Ploiești, acolo unde un elev de 16 ani a ajuns la spital după ce ar fi fost agresat de un profesor.
31.01.2024 | 16:50
Grav incident la un liceu din Ploiesti elev de 16 ani bagat in spital de un profesor de 68 de ani
Un profesor de 68 de ani din Ploiești, acuzat că a lovit un elev de liceu. Copilul a ajuns la spital. Sursa foto: Facebook / hepta.ro / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Un elev de 16 ani de la un liceu din municipiul Ploiești a ajuns, miercuri, la spital, după ce ar fi fost bătut de un profesor de 68 de ani. Incidentul a ajuns în atenția poliției.

Un profesor de 68 de ani din Ploiești, acuzat că a lovit un elev de liceu. Copilul a ajuns la spital

Din informațiile oferite de presa locală, victima acestui caz, elevul de 16 ani, învață la Liceul Elie Radu din Ploiești. Miercuri, minorul a ajuns la spital, acuzând stări de rău. El spune că a fost lovit de un profesor, în timpul orei de curs.

ADVERTISEMENT

Băiatul, care este elev în clasa a X-a, explică faptul că totul a pornit de la o glumă făcută în timpul orei, cu un coleg. Pentru acest lucru banal ar fi fost lovit de profesorul de la clasă.

Într-o reacție pentru publicația locală Observatorul Prahovean, tatăl victimei spune că adolescentul ar fi fost lovit cu pumnii în zona cefei. În urma presupusei agresiuni, copilul a fost transportat la spital.

ADVERTISEMENT

În urma incidentului cu cadrul didactic, un bărbat de 68 de ani, minorul a acuzat stări de rău, fără însă a prezenta urme vizibile de violență. El a ajuns la Spitalul Județean de Urgență Ploiești, în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.

Reacția Poliției din Ploiești după acest incident

Din datele IPJ Prahova, aflăm că polițiștii din Ploiești au primit sesizarea în jurul orei 12.45. Agenții erau anunțați că un elev al unei unități de învățământ din municipiu ar fi fost agresat fizic de către un profesor.

ADVERTISEMENT

Imediat, polițiștii s-au deplasat la fața locului. Aici, au identificat minorul în cauză, în vârsta de 16 ani, elev în clasa a X-a. Verificările au constatat că, într-o oră de curs, acesta ar fi făcut o glumă cu un alt coleg, moment în care, ar fi fost lovit în zona spatelui și a capului de către profesorul de la clasă, de 68 de ani.

În urma incidentului, minorul a acuzat stări de rău, fără însă a prezenta urme vizibile de violență, fiind transportat la o unitate medicală în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.

ADVERTISEMENT

La acest moment, polițiștii efectuează cercetări în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de purtarea abuzivă”, au precizat reprezentanții Poliției Prahova.

ADVERTISEMENT