Life

Greșeala banală pe care o fac mai toți românii. Lucrurile acestea n-au voie să lipsească de pe masa de Crăciun

Ce eroare realizează multe persoane de sărbători. Ce trebuie neapărat să ai pe masa de Crăciun pentru a-ți merge bine.
25.12.2023 | 09:00
Greseala banala pe care o fac mai toti romanii Lucrurile acestea nau voie sa lipseasca de pe masa de Craciun
Ce eroare realizează multe persoane de sărbători. Ce trebuie neapărat să ai pe masa de Crăciun pentru a-ți merge bine. Sursa foto: Pinterest.com
ADVERTISEMENT

Greșeala banală pe care o fac mai toți românii. Lucrurile acestea n-au voie să lipsească de pe masa de Crăciun pe lângă bucatele tradiționale delicioase. Numai în felul acesta ziua va fi una cu totul specială alături de cei dragi.

Ce eroare realizează multe persoane de sărbători. Ce trebuie neapărat să ai pe masa de Crăciun pentru a-ți merge bine

Ce eroare realizează multe persoane de sărbători. Ce trebuie neapărat să ai pe masa de Crăciun pentru a-ți merge bine. Prânzul în familie este un moment oportun pentru a depăna amintiri, dar și pentru a ne gândi la planurile de viitor.

ADVERTISEMENT

Această perioadă este încărcată cu o energie pozitivă, care poate fi atrasă și prin intermediul obiectelor care nu trebuie să lipsească. Pe lângă numeroasele feluri de mâncare, gospodinele aleg să includă în decorul festiv și plante.

Una dintre acestea este rozmarinul, care potrivit specialiștilor în Feng Shui, este una magică. Floarea contribuie la armonizarea energiilor din casă, ceea ce înseamnă că familia se va bucura de momente binecuvântate.

ADVERTISEMENT

Pe lângă aceste beneficii, rozmarinul are un miros îmbietor care conferă o nuanță de prospețime și vitalitate. În plus, contribuie la liniștirea anxietății și se plasează întotdeauna în mijlocul mesei din ziua de Crăciun.

Sarmalele, nelipsite de pe masa de Crăciun

Când vine vorba de preparatele culinare, specialiștii sunt de părere că sarmalele nu trebuie să lipsească de pe masa de Crăciun. Se consumă calde, alături de mămăligă, care datorită culorii sale galbene simbolizează aurul.

ADVERTISEMENT

Românii care savurează aceste produse tradiționale vor avea parte de belșug în anul următor. De asemenea, cei care vor să depășească cu brio obstacolele vieții trebuie neapărat să mănânce friptură de porc.

Se crede că animalul domestic nu merge niciodată cu spatele, ci numai înainte. În aceeași notă, rodiile savurate în ziua de Crăciun reprezintă abundența, în timp ce fasolea și mazărea semnifică norocul și prosperitatea.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea doctorii ne sfătuiesc să nu exagerăm cu mâncarea pentru a nu avea probleme medicale. Din păcate, foarte multe persoane ajung la camera de gardă după ce au savurat o masă copioasă, în sânul familiei.

ADVERTISEMENT
Tags: