Life

Greșeala care poate duce la întârzierea zborului. Ce nu e bine să facă pasagerii înainte de îmbarcare

O greșeală poate duce la întârzierea zborului. Ce nu e bine să facă pasagerii înainte de îmbarcare? Puține persoane țin cont de acest detaliu.
14.04.2024 | 11:49
Greseala care poate duce la intarzierea zborului Ce nu e bine sa faca pasagerii inainte de imbarcare
Greșeala care poate duce la întârzierea zborului. Sursă foto: Pinterest
ADVERTISEMENT

Știai că o greșeală banală poate duce la întârzierea zborului? Pasagerii ar fi bine să fie atenți înainte de îmbarcare, astfel încât să nu îi încurce și pe ceilalți și să evite alte probleme.

Greșeala care poate duce la întârzierea zborului

Zborul cu avionul este sigur și rapid. De asemenea, poate fi o experiență plăcută pentru multe persoane. Chiar și așa, pot exista și neplăceri. Sunt situații în care anumite zboruri întârzie.

ADVERTISEMENT

Uneori, condițiile meteorologice pot fi cauza. Alteori poate fi vorba de defecțiuni tehnice, în timp ce în alte situații, greșelile făcute de anumiți pasageri pot să ducă la întârzierea zborului.

Ce nu e bine să facem înainte de îmbarcare pentru a evita astfel de situații? O însoțitoare de zbor a vorbit despre acest lucru. Ea a împărtășit cele mai mari greșeli pe care vede că le fac pasagerii atunci când împachetează un bagaj de mână.

ADVERTISEMENT

Iar una dintre aceste greșeli poate duce la întârzierea zborului în cele mai rele cazuri. Cum e posibil așa ceva? Este vorba despre lucrurile necesare în timpul unui zbor care nu sunt puse unde trebuie.

“Oamenii își pun lucrurile de care au nevoie în avion, cum ar fi cartea și căștile sau orice altceva de care vor avea nevoie, în interiorul valizei. Și nu este ușor de accesat”, a dezvăluit aceasta, pentru Business Insider.

ADVERTISEMENT

Sfaturile unei însoțitoare de zbor

Mai departe, un pasager care trebuie să caute în valiză în timpul îmbarcării poate să blocheze alți pasageri de pe locurile lor și să provoace întârzieri. Așteptarea până când se află în aer pentru a lua obiecte din valiză este, de asemenea, riscantă.

Acest lucru se datorează faptului că turbulențele ar putea deplasa bagajele în compartimentul de deasupra capului, ceea ce ar putea duce la căderea lor și la rănirea cuiva. În acest sens, însoțitoarea de zbor le recomandă pasagerilor să aibă la ei lucrurile esențiale.

ADVERTISEMENT

Astfel, pentru a evita întârzierea zborului, ar fi bine să ținem cont de acest sfat. Ce alte recomandări mai are însoțitoarea de zbor? În primul rând să nu avem bagaje grele la noi, pe care le mânuim cu greu.

De asemenea, transportarea prea multor bagaje la poartă poate cauza probleme. Personalul le poate cere pasagerilor să își consolideze lucrurile în doar două genți. Sunt însă și cazuri în care acest lucru nu este posibil.

ADVERTISEMENT