Life

Greșeala care poate duce la întârzierea zborului. Ce nu e bine să facă pasagerii înainte de îmbarcare

O greșeală poate duce la întârzierea zborului. Ce nu e bine să facă pasagerii înainte de îmbarcare? Puține persoane țin cont de acest detaliu.
14.04.2024 | 11:49
Greseala care poate duce la intarzierea zborului Ce nu e bine sa faca pasagerii inainte de imbarcare
Greșeala care poate duce la întârzierea zborului. Sursă foto: Pinterest
ADVERTISEMENT

Știai că o greșeală banală poate duce la întârzierea zborului? Pasagerii ar fi bine să fie atenți înainte de îmbarcare, astfel încât să nu îi încurce și pe ceilalți și să evite alte probleme.

Greșeala care poate duce la întârzierea zborului

Zborul cu avionul este sigur și rapid. De asemenea, poate fi o experiență plăcută pentru multe persoane. Chiar și așa, pot exista și neplăceri. Sunt situații în care anumite zboruri întârzie.

ADVERTISEMENT

Uneori, condițiile meteorologice pot fi cauza. Alteori poate fi vorba de defecțiuni tehnice, în timp ce în alte situații, greșelile făcute de anumiți pasageri pot să ducă la întârzierea zborului.

Ce nu e bine să facem înainte de îmbarcare pentru a evita astfel de situații? O însoțitoare de zbor a vorbit despre acest lucru. Ea a împărtășit cele mai mari greșeli pe care vede că le fac pasagerii atunci când împachetează un bagaj de mână.

ADVERTISEMENT

Iar una dintre aceste greșeli poate duce la întârzierea zborului în cele mai rele cazuri. Cum e posibil așa ceva? Este vorba despre lucrurile necesare în timpul unui zbor care nu sunt puse unde trebuie.

“Oamenii își pun lucrurile de care au nevoie în avion, cum ar fi cartea și căștile sau orice altceva de care vor avea nevoie, în interiorul valizei. Și nu este ușor de accesat”, a dezvăluit aceasta, pentru Business Insider.

ADVERTISEMENT

Sfaturile unei însoțitoare de zbor

Mai departe, un pasager care trebuie să caute în valiză în timpul îmbarcării poate să blocheze alți pasageri de pe locurile lor și să provoace întârzieri. Așteptarea până când se află în aer pentru a lua obiecte din valiză este, de asemenea, riscantă.

Acest lucru se datorează faptului că turbulențele ar putea deplasa bagajele în compartimentul de deasupra capului, ceea ce ar putea duce la căderea lor și la rănirea cuiva. În acest sens, însoțitoarea de zbor le recomandă pasagerilor să aibă la ei lucrurile esențiale.

ADVERTISEMENT

Astfel, pentru a evita întârzierea zborului, ar fi bine să ținem cont de acest sfat. Ce alte recomandări mai are însoțitoarea de zbor? În primul rând să nu avem bagaje grele la noi, pe care le mânuim cu greu.

De asemenea, transportarea prea multor bagaje la poartă poate cauza probleme. Personalul le poate cere pasagerilor să își consolideze lucrurile în doar două genți. Sunt însă și cazuri în care acest lucru nu este posibil.

ADVERTISEMENT
Fost fotbalist al Stelei, dezvăluiri incredibile din Coreea de Nord: „Știți ce am...
Fost fotbalist al Stelei, dezvăluiri incredibile din Coreea de Nord: „Știți ce am mâncat? Răducioiu și-a vomitat mațele”
Profesoară în vârstă de 30 de ani, găsită vinovată după ce a făcut...
Profesoară în vârstă de 30 de ani, găsită vinovată după ce a făcut sex cu doi elevi minori. Ce îi scria unuia dintre tinerii de 15 ani VIDEO
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din...
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din nou mari probleme cu legea! A fost redeschis un dosar mai vechi ce îl vizează pe omul de afaceri din Pipera
"Cam un 4.000 de lei ca să trăieşti decent". Ofertele angajatorilor pentru tineri, la târgurile de joburi
Bruneta asaltată de milionari a dezvăluit cum încearcă bărbaţii însuraţi să o agaţe:...
Bruneta asaltată de milionari a dezvăluit cum încearcă bărbaţii însuraţi să o agaţe: Întotdeauna găsesc o cale
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
Se dau VOUCHERE pentru RENOVAREA locuințelor. UNDE se depun CERERILE
Se dau VOUCHERE pentru RENOVAREA locuințelor. UNDE se depun CERERILE
Antena 1 dă în judecată Pro TV. Scandal uriaș din cauza chefilor Scărlătescu,...
Antena 1 dă în judecată Pro TV. Scandal uriaș din cauza chefilor Scărlătescu, Bontea și Dumitrescu
Scandalul care îi costă scump pe șoferi. Scapă ocazia de-a plăti mai puțin...
Scandalul care îi costă scump pe șoferi. Scapă ocazia de-a plăti mai puțin în service
Răsturnare de situaţie în cazul Florin Piersic. Cum l-au găsit medicii
Răsturnare de situaţie în cazul Florin Piersic. Cum l-au găsit medicii
„Atacul fulger al lui Putin trezește Europa”. Cum s-a transformat invazia rusă în...
„Atacul fulger al lui Putin trezește Europa”. Cum s-a transformat invazia rusă în Ucraina într-o „provocare epocală” pentru regiune | Analiză
Zodia care va plânge cu lacrimi amare în weekend. Va avea parte de...
Zodia care va plânge cu lacrimi amare în weekend. Va avea parte de un mare ghinion