Life

Grigore Leșe, deranjat de mediatizarea excesivă a morții lui Petrică Mîțu Stoian. “A fost prea mult”

Cunoscutul interpret consideră că moartea lui Petrică Mîțu Stoian nu ar fi trebuit mediatizată excesiv. Grigore Leșe a povestit că a apelat și el un tratament care i-a făcut foarte rău și a fost la un pas de moarte.
16.11.2021 | 10:37
Grigore Lese deranjat de mediatizarea excesiva a mortii lui Petrica Mitu Stoian A fost prea mult
Grigore Leșe a vorbit despre moartea lui Petrică Mîțu Stoian. Sursă foto: captura Youtube
ADVERTISEMENT

Grigore Leșe a povestit în cadrul unei emisiuni Tv cum a trecut printr-o experiență asemănătoare cu cea trăită de Petrică Mîțu Stoian.

A mers să facă un tratament, dar acesta i-a făcut rău.

Grigore Leșe a făcut declarații și despre moartea colegului său de breaslă. Artistul este trist pentru că, după părerea sa, evenimentul tragic a fost mediatizat excesiv.

ADVERTISEMENT

Grigore Leșe, deranjat de mediatizarea excesivă a morții lui Petrică Mîțu Stoian. “A fost prea mult”

Grigore Leșe a fost invitat în emisiunea România 9, de la TVR, realizată de Ionuț Cristache. Cunoscutul interpret a povestit cum a fost la un pas de moarte în urmă cu câteva luni. A urmat un tratament care nu i-a făcut bine, iar apoi a avut probleme grave. De altfel, artistul a vorbit despre acest subiect și într-o postare făcută pe pagina sa de Facebook.

Grigore Leșe a ținut să facă și câteva precizări, după ce s-a spus că ar fi avut Covid-19.

“Moartea vine o singură dată. Fricile în fiecare zi. (…) Eu nu mă las. Da, am fost la un tratament și poate nu îmi era mie potrivit. A fost un tratament la băi. Eu am mers să mă odihnesc.

ADVERTISEMENT

Am avut șase concerte pe zi. Am ajuns la Târgu Lăpuș la mama și am mers și eu. Am întâlnit un medic senzațional, Ferenc Ionuț, om senzațional.

Am făcut un tratament și o intervenție. Dar asta nu înseamnă că trebuie să facem o poveste mediatică. Sunt foarte bine, sănătos și Dumnezeu să mă țină să pot hori.

ADVERTISEMENT

Au scos vorbe despre mine că am avut Covid-19: n-am avut! “, a declarat la TVR îndrăgitul interpret de muzică populară.

Ce spune Grigore Leșe despre moartea lui Petrică Mîțu Stoian

Petrică Mîțu Stoian a decedat pe data de 6 octombrie. Cântărețul a ajuns în stare gravă la spital, iar medicii nu au putut să-l salveze. Acesta făcuse un tratament post-covid cu oxigen hiperbaric.

ADVERTISEMENT

Tratamentul a dus la moarte îndrăgitului artist, medicii descoperind după efectuarea necropsiei că acesta a suferit o ruptură la nivelul alveolei pulmonare. În zilele care au urmat au existat foarte multe speculații și discuții pe marginea decesului interpretului de muzică populară.

Grigore Leșe spune că această mediatizare excesivă i-a lăsat un gust amar.

“În jurul înmormântării de la Craiova s-a vorbit prea mult. A fost totul exagerat. (…) Am fost deranjat de zgomotul de fond, a fost prea mult”, a mai spus Grigore Leșe.

ADVERTISEMENT