Sport

Gunnarsson, eroul lui Viking pe Arena Națională, gafă uriașă la returul din Norvegia. A scăpat în poartă șutul lui Cordea, prin care FCSB a făcut 2-1. Video

Portarul norvegienilor de la Viking Stavanger și-a „îngropat” echipa în returul cu FCSB din play-off-ul Conference League și a greșit la primele două goluri marcate de echipa lui Nicolae Dică.
25.08.2022 | 21:39
Gunnarsson eroul lui Viking pe Arena Nationala gafa uriasa la returul din Norvegia A scapat in poarta sutul lui Cordea prin care FCSB a facut 21 Video
Patrik Gunnarson are un meci în naționala de seniori a Islandei. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

FCSB a reușit să marcheze de două ori în Norvegia prin Malcom Edjouma și Andrei Cordea, cu largul concurs al portarului Gunnarsson, iar islandezul nu a reușit să apere nici penalty-ul din care Radunovic a marcat golul calificării.

Gunnarsson, portarul lui Viking, înger și demon în dubla cu FCSB din Conference League

Patrik Gunnarsson, tânărul portar al celor de la Viking, a avut intervenții salutare în meciul tur de pe Național Arena, unde a fost cel mai bun jucător al norvegienilor.

ADVERTISEMENT

Goalkeeperul de 21 de ani nu a mai reușit însă aceeași evoluție și în meciul retur de la Stavanger.

Gunnarsson a fost nesigur încă din primele minute ale partidei și i se pot imputa ambele reușite ale FCSB-ului.

ADVERTISEMENT

Portarul lui Viking are nu mai puțin de 26 de meciuri la loturile de juniori ale Islandei. A debutat la naționala U21 cu antrenorul Arnar Vidarsson, care l-a utilizat și la naționala de seniori. Gunnarsson a debutat în meciul cu San Marino, pe 9 iunie.

Gunnarson o „îngroapă” pe Viking în returul cu FCSB

FCSB a reușit să deschidă scorul încă din minutul trei. Florinel Coman a trimis o centrare foarte bună, la care Gunnarsson a ieșit cu întârziere și a fost învins de către Malcom Edjouma. VEZI VIDEO AICI.

ADVERTISEMENT

Gunnarson a continuat intervențiile nesigure, iar jucătorii lui Nicolae Dică au simțit acest lucru și l-au încercat cu multe șuturi de la distanță.

Așa a venit golul al doilea reușit de Andrei Cordea, care a trimis un șut puternic de la circa 20 de metri. Portarul lui Viking a încercat să rețină șutul însă mingea i-a trecut printre picioare și s-a dus în poartă. VEZI VIDEO AICI.

ADVERTISEMENT

Patrik Gunnarsson a ghicit colțul la penalty-ul din minutul 93, însă nu a reușit să blocheze șutul puternic al lui Risto Radunovic, noul specialist al FCSB de la punctul cu var. VEZI VIDEO AICI.

Patrik Gunnarson a fost de curând în mijlocul unui scandal în campionatul Norvegiei, fiind surprins în momentul în care a mișcorat poarta în timpul meciurilor. Acesta aștepta ca arbitrul să verifice poarta apoi, scotea unul dintre stâlpii laterali și îi apropia.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 1,57 este cota pentru „1 solist” la FCSB – AFC Hermannstadt . Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT