Sport

Gurău, confuz după ce a scăpat de eliminare în FCU Craiova – Dinamo: ”Mladinovici sau cine a fost îmi arătase roșu!”

Ionuț Gurău l-a încurcat pe Horia Mladinovici cu Horațiu Feșnic la finalul meciului Dinamo - FC U Craiova 1948 1-1.
27.09.2023 | 00:16
Gurau confuz dupa ce a scapat de eliminare in FCU Craiova  Dinamo Mladinovici sau cine a fost imi aratase rosu
Portarul Craiovei a fost la un pas de eliminare în meciul cu Dinamo. Foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Duelul de pe Arena Națională fost marcat de eliminarea anulată a lui Ionuț Gurău, portar care a avut o intrare dură în minutul 35 din Dinamo – FC U Craiova 1948, terminat la egalitate, scor 1-1.

Cum explică Ionuț Gurău faza din minutul 35

Gabriel de Moura l-a lansat perfect pe Abdallah în adâncime în minutul 35. Aflat singur cu portarul, dinamovistul nu a reușit să înscrie pentru că a fost faultat de portar.

ADVERTISEMENT

Horațiu Feșnic a dictat fault și cartonaș roșu pentru Gurău, însă asistenul Valentin Avram a semnalizat un offside la acea fază.

După câteva minute de analiză VAR, Iulian Călin și Mircea Orbuleț, arbitri, au stabilit că într-adevăr a fost vorba despre o poziție de offside. Feșnic a schimbat decizia în ”indirectă” pentru Craiova.

ADVERTISEMENT

Nu a scăpat însă fără cartonaș. Gurău a primit cartonaș galben pentru acea fază, dar a scăpat de cartonașul roșu primit în primă fază.

După meci, el a încercat să explice momentul spunând că a crezut că va aluneca mai tare pe iarbă. El a fost îndrăzneț și a spus că obiectivul Craiovei este calificaera într-o cupă europeană.

ADVERTISEMENT

”A fost o partidă dificilă, așa cum ne-am așteptat. Am făcut o primă repriză modestă spre slabă. În a doua repriză, ne-am mai reglat, am dat acel gol și din păcate atât s-a putut. Vrem să ajungem cât mai departe, de ce nu, să ajungem în finala Cupei.

A fost minge în adâncime, am crezut că o să alunece mai tare, dar s-a oprit, iar Abdallah a ajuns înaintea mea și l-am lovit, dar nu rău, cred că l-am șters cu latul.

ADVERTISEMENT

Am văzut că ridicase fanionul. Domnul Horia Mladinovici sau cine a fost, domnul Horațiu Feșnic, mă scuzați, îmi arătase cartonașul roșu, dar s-a ridicat ofsaid și mi-a dat galben”, a spus portarul oaspeţilor, Ionuţ Gurău.

FCU Craiova și Dinamo se află în grupa C din Cupa României, din care mai fac parte Oțelul Galați, FCSB, FC Bihor și Zalău. Oltenii vor mai juca cu Zalău și FCSB în Cupă, în timp ce Dinamo se va mai duela cu FC Bihor și Oțelul.

În celălalt meci al zilei din Cupă, Oțelul Galați nu a avut milă de FC Zalău, pe care i-a bătut cu 4-1. Mâine, de la ora 21:00, în fața unui stadion sold-out, FCSB se va duela cu Bihor Oradea, în ultimul meci al rundei din grupa C.

ADVERTISEMENT